Keystone logo

8 MSc Programmer i Forsikringsvidenskab 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Økonomi
 • Statistik
 • Forsikringsvidenskab
Studieområde
 • Økonomi (8)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  MSc Programmer i Forsikringsvidenskab

  En kandidatgrad eller en kandidatgrad, er en akademisk grad, at de studerende tjene efter endt studie i et specifikt område. Graden typisk repræsenterer beherskelse af færdigheder og en fuldt udviklet forståelse af et bestemt område eller branche. Denne avancerede grad kan betyde større muligheder for økonomisk succes eller det første skridt mod en større grad af akademiske studier.

  Efter afslutningen af en statistik, matematik eller virksomhed grad, kan eleverne vælge at forfølge en videregående uddannelse i Aktuarmæssige Finance. Hvad er en MSc i Aktuarmæssige Finance? Programmet omfatter anvendelsen af analytiske evner for erhvervslivet. Emner som regnskab, corporate finance og økonomi alle kan være dækket gennem kursus arbejde. Andre klasser kan dække emner som risikostyring, derivater og forsikring. Klasser vil føje til de oplysninger, der undervises i mikro-og makroøkonomi, sandsynlighedsteori og matematisk statistik.

  Der er mange fordele ved at deltage i en MSc i Aktuarmæssige Finance program. Disse omfatter den praktiske anvendelse af kvantitative og problemløsning færdigheder, adgang til fagfolk i branchen, og eksponering for aktuelle emner i den aktuarmæssige område. Kandidater har ofte adgang til lovende karrierer og muligheder.

  Omkostningerne ved deltagelse i en MSc i Finance program Aktuarmæssige kan variere ganske lidt fra den ene skole til den anden, især på tværs landelines. Kommende studerende skal kontakte skolerne for at få specifikke oplysninger om tilmelding omkostninger og undervisning.

  Kandidater fra dette program ofte får job som aktuarer, risikostyringsprocessen for forsikringsselskaber, finansielle specialister for virksomheder eller i offentlige stillinger, konsulenter, bank personale, investment professionals, konsultation bureauer og meget mere.Med en kandidatgrad, kan kandidater ofte finde stillinger i den offentlige eller private sektor. Forsikringsselskaber i alle størrelser, som ligger i lande over hele verden, få brug for aktuarer med en solid økonomisk baggrund.

  &nbsp

  For at finde en MSc i Aktuarmæssige Finance program, der passer i dine mål, gennemgå de forskellige muligheder i programmet notering. Udfyld den ledende form, der er forbundet med de programmer, der virker mest relevant. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.