Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 16 MSc i Spilledesign 2023

16 MSc Programmer i Spilledesign 2023

Oversigt

Videospil har dramatisk ændret verden, og de kun fortsætte med at få større og større indflydelse med de teknologiske landvindinger. Ved at tjene en Master of Science i Game Design, kan eleverne forberede sig på at komme ind lederstillinger i en branche, der sandsynligvis vil kun fortsætte med at vokse i en overskuelig fremtid.

Hvad er en MSc i Game Design? Uddannelsen fokuserer på de mere detaljerede aspekter af spiludvikling, især når det kommer til at arbejde med andre for at gennemføre et projekt. Kursusaktiviteter tendens til at fokusere på praktiske anvendelser, produktions- metoder, projektstyring og teamledelse. Mens nogle kursusaktiviteter kan være i stand til at være afsluttet online, vil de studerende sandsynligvis have adgang til professionel kvalitet software findes på institutioner, der udbyder spil design kurser. Programmer varer typisk et til to år, og nogle vil måske kræve en capstone projekt skal være afsluttet før eksamen.

Da meget af arbejdet, der skal gøres til dette program er afsluttet på en computer, kan nogle kurser være tilgængelige online for studerende med behov for fjernundervisning muligheder. Andre fordele ved programmet omfatter få erfaring og forståelse for projektledelse, som kunne hjælpe eleverne lande mere stabile og lukrative karriere.

Hvor meget det koster at tjene en kandidatgrad i spildesign afhænger af længden af ​​undersøgelsen, skolen levere kurserne og de nødvendige materialer. Eleverne skal grundigt forskning deres program af valg til at forstå alle de involverede omkostninger. Husk på, at der kan være omkostninger uden for undervisning, såsom computer hardware og software.

Kandidater med en Master of Science i Game Design kan vælge at fortsætte deres uddannelse ved at forfølge en doktorgrad. Andre studerende kan vælge at finde en karriere med studierne, at design software eller spil.Den avancerede kurser med fokus på de ledelsesmæssige aspekter af spildesign kunne hjælpe kandidater til at kvalificere sig til højere betalende lederskab og lederstillinger.

Spil design er et spændende område af undersøgelsen, der forventes at påvirke verden for de kommende generationer. Hvis du vil vide mere om at tjene en kandidatgrad på dette område, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Kunststudier
  • Computerkunst
  • Spilledesign
Studieområde
  • Kunststudier (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat