Keystone logo

14 MSc Programmer i Ledelsesstudier Global ledelse 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Ledelsesstudier
 • Global ledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (14)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MSc Programmer i Ledelsesstudier Global ledelse

  Det er virkelig en lille verden efter alle. Faktisk globalisering er en stadig stigende fænomen i næsten alle facetter af livet. De, der er parate til at gøre forretninger internationalt vil finde sig i en klar fordel i forhold til dem, der ikke. Hvis det at være en del af den voksende fremtid for virksomhedsledelse ophidser dig, overveje en Master of Science (MSc) i Global Management.

  Hvad er en MSc i Global Management? Kort sagt, det er studiet af forretning og forvaltning i en international sammenhæng. Eleverne lærer bevist forretning og ledelsesmæssige teorier som iværksætterånd, kreativ problemløsning og team motivation. Programmet omfatter også international business lovgivning og praksis, kompleksiteten i international erhvervskommunikation og kulturelle ligheder og forskelle. Ved udgangen af ​​programmet, vil de studerende være i stand til at forudsige kræfter, der kan påvirke en organisation, der opstår fra globale oprindelse.

  Studerende, der tjener en MSc i Global Management fordel af velafrundet business dygtighed sæt, at denne kandidat-niveau grad giver. Mange programmer rutinemæssigt tilbyde praktikophold-hverken indenlandsk, tæt på en given skole eller institution eller i et andet land helt, det vil give de studerende praktisk erfaring og kontakter i branchen.

  Omkostningerne i forbindelse med at tjene denne form for grad varierer betydeligt fra institution og efter sted. Det er vigtigt at kontakte institutionen efter eget valg direkte til en mere præcis gennemgang af omkostninger.

  Kandidater med en MSc i Global Management kan forvente at gå på at belønne en karriere i international business, der arbejder for en bred vifte af forskellige virksomheder, der arbejder i udlandet. Desuden har studerende, der er tosprogede eller som studerede fremmedsprog ved siden af ​​deres grad kan finde de er bedre beliggende på arbejdsmarkedet.Nogle kandidater også gå ind i erhvervslivet for sig selv med den hensigt at distribuere produkter eller tjenester på internationalt plan; denne grad under deres bælte giver dem de nødvendige foranstaltninger for at gøre det værktøj.

  Mens der er muligheder for at tjene en kandidatgrad i Global Management online, mange studerende foretrækker indstillingen klasseværelset som en måde at fordybe sig kulturelt og til at forbedre deres læring oplevelse. Talrige muligheder eksisterer for at tjene denne form for grad rundt om i verden. For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.