Keystone logo

35 MSc Programmer i Biovidenskab Havebrug 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Biovidenskab
  • Havebrug
Studieområde
  • Biovidenskab (35)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Biovidenskab Havebrug

En kandidatuddannelse er en kandidatgrad, der dykker dybere ind i fag inden for videnskab og teknologi. Afkortet på MSc, denne grad er tildelt efter et til tre års studie, afhængigt af din kursusbelastning og valgt skole.

Hvad er en MSc i Havebrug? Denne grad går ind i det biologiske aspekt af høstede planter, herunder hvordan man bedst kan opdrætte, vokse, høste, opbevare og sende frugt, grøntsager og dekorative planter. Nogle programmer kræver undersøgelse af postharvestbiologi og statistik, mens andre er mere fokuserede på miljøvenlig praksis og beskyttelse af fødevarekilder. Forvent at fuldføre denne grad med en dybere forståelse af, hvor dit produkt kommer fra.

Ressourceforvaltning, opmærksomhed på detaljer og fødevarehygiejne er tre færdigheder, du kan få, mens du studerer gartneri. Styring af ressourcer, som f.eks. Tid og opmærksomhed på de små ting kan øge din produktivitet. Fødevarehygiejne kan hjælpe dig med at udvide livet for dit eget produkt.

For at bestemme prisen på en MSc i Havebrug, skal du overveje, hvor din skole er placeret, og om du vil flytte til den pågældende placering eller studere online. Øvrige omkostninger kan omfatte registrering og bogkøb, som du undertiden kan finde ud af om i forvejen.

Med en grad i gartneri kan du ansøge om job inden for skadedyrsbekæmpelse, arboreal management, landskabspleje og planteavl for at nævne nogle få. Hvis du fokuserer på præharvest teknologi, kan du søge job som høsthåndtering og værktøjsproduktion. Med et efterfaldsfokus, kig efter karriere i distribution og opbevaring. Endelig kan du med et miljøfokus søge job inden for plantebeskyttelse, bæredygtighed og international bistand.

Flere skoler over hele verden har gartnerier med flere fokuser at vælge imellem. Dette giver dig mange muligheder, når du forfølger din uddannelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.