Keystone logo

16 MSc Programmer i Humaniora Historie 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Humaniora
  • Historie
Studieområde
  • Humaniora (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Humaniora Historie

Kommende studerende søger efter en Master i Science ser ofte at udvide deres forståelse af verden. En uddannelse i historie giver hver elev med en dybere forbindelse til historiske begivenheder. Kandidater får evnen til at se mønstre og kan ansætte deres faglige viden på en række forskellige måder.

Du har måske undret, hvad er en MSc i historie? Fortsat historie i graduate skole kan være en berigende oplevelse. Fortiden er undersøgt på en måde, der er engagerende og udfordrende. Kompleksiteten fortolkningsspørgsmål, fortælling og objektiv tænkning udforskes. Forskellige studerer teknikker anvendes for at give hver elev mulighed for at blive en lærd. Information er forsket, analyseres, organiseret, og bragt ud i livet i form af skrevne og talte projekter.

Studerende befinder sig gavn meget fra dette program på flere måder. Først og fremmest, deltagerne er i stand til at indsamle visdom fra godt afrundede professorer.De lærer også at forstå historiske begreber i en mere analytisk måde. En bedre forståelse af politiske, demografiske og kulturelle spørgsmål er en anden fordel for at forfølge en kandidatgrad i historie.

Alle, der søger at deltage Forskerskolen er interesseret i omkostningerne. Undervisningen varierer meget fra den ene institution til den næste. Der er MSc programmer, der tilbydes i hele verden, så udgifterne vil også afhænge af placering.

De, der opgradere med en kandidatgrad i historie befinder sig med job i forskellige miljøer. Nogle kandidater foretrækker at arbejde i uddannelse, der passerer ned viden om fortiden til en ny generation. Andre kan se frem til at arbejde som professionelle historikere i museer eller biblioteker, som præsentation og arkivering er opgaver lært af nogen historiker. Mange studerende vil udmærke sig i andre områder som journalistik eller lov. En mere fuldstændig forståelse af historien egner sig til mange applikationer.

Du bliver klar til at tage dine første skridt til at fuldføre din uddannelse i historien. Brug vores programoversigter og søgning formularer, så du kan begynde at finde en ph.d.-skole efter eget valg. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.