Keystone logo

24 MSc Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed Hotelvirksomhedsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhedsledelse
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (24)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed Hotelvirksomhedsledelse

Master uddannelser, ligesom Master of Science eller MSc, give de studerende mulighed for at fremme deres studier i deres valgte område. Disse graduate niveau programmer har undersøgelse af avancerede emner og omfatter normalt praktiske anvendelser.

Hvad er en MSc i Hospitality Management? Dette program fokuserer på at give de studerende de færdigheder og viden, de har brug for at forstå ledelsesopgaver på dette område. Programmer fokusere på at hjælpe eleverne med at forstå den hurtige og stadigt skiftende karakter af gæstfrihed. Undersøgelser normalt inddrage undersøger globale udfordringer, løse finansielle spørgsmål, administrerende personale og marketing. Nogle programmer kan også tilbyde undervisning i turismen, fordi det er sådan et relateret område. Andre kurser en studerende kan finde i denne type program omfatter politisk analyse, produkt- og serviceudvikling, udvikling begivenhed, iværksætteri, og projektledelse.

Færdiggørelse et program i gæstfrihed ledelse giver en kandidat til at forberede det næste niveau af hans eller hendes karriere. Studerende, der i øjeblikket arbejder i branchen, kan være parat til at påtage sig lederstillinger. Dette program giver eleverne mulighed for at forberede sig på at håndtere hoteller, feriecentre og andre destinationer. Færdigheder udviklet og forbedret i et program omfatter kritisk tænkning, problemløsning og kundeservice.

Ser ind i prisen for et program kræver rådgivning med en skole finansielle støtte kontor. På grund af de mange forskelle i programmer fra skole til skole, omkostninger kan kun nøjagtigt, som den faktiske skole.

Efter endt uddannelse, enkeltpersoner er klar til at gå i gang med en karriere i ledelse inden for restaurationsbranchen. Karriere muligheder kan omfatte arbejde for forskellige arbejdsgivere i alle størrelser. Dette omfatter arbejder for store kæder og små familieejede hoteller eller moteller. Studerende kan påbegynde karriereveje i kundeservice, menneskelige ressourcer og turisme.De færdigheder lært kan også gælde for forskellige andre karriereveje, såsom offentlige boliger manager, catering manager eller arrangøren. Endelig er der altid mulighed for at åbne en forretning og blive iværksætter.

Hvis du ønsker at udvide din karriere muligheder og tage din karriere i gæstfrihed til det næste niveau, bør du overveje en MSc i Hospitality Management. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.