Keystone logo

2 MSc Programmer i Professionsuddannelse Humanistiske professionsstudier 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Professionsuddannelse
 • Humanistiske professionsstudier
Studieområde
 • Professionsuddannelse (2)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  MSc Programmer i Professionsuddannelse Humanistiske professionsstudier

  Mange mennesker vælger at begynde kandidatuddannelser i et forsøg på at forbedre deres jobmuligheder og tjene flere penge. Master of Science eller MSc, er en internationalt anerkendt kandidatgrad tildeles dem, der faktisk fuldstændig kursusaktiviteter i en given science-relateret område.

  Lige hvad er en MSc i humaniora? Mens der er bred variation blandt humanistiske kandidatuddannelser, mange sted vægt på en bred liberal kunst uddannelse. Fælles emner studier i disse programmer omfatter engelsk, kunst, teater, dans, medier, skrivning, litteratur, datasikring og kulturstudier, blandt andre. Nogle humanistiske store selskaber vælger at fokusere deres studier i et bestemt område, såsom kulturstudier, social økologi, billedkunst eller spiritualitet.

  Humaniora grad indehavere er generelt i stand til at tjene flere penge end deres karriere konkurrenter uden grader eller dem med mindre grad.De finder også, at de har flere karrieremuligheder til rådighed for dem efter at have indhentet Master of Science i humaniora betegnelse.

  Humaniora kandidatuddannelser varierer fra den ene til den næste med hensyn til indhold samt undervisning omkostninger. Eleverne opfordres til at konsultere indlæggelser i den enkelte skole, de overvejer for relevant undervisning oplysninger.

  Mange kandidater fra humanistiske uddannelser oplever, at de har mange muligheder for så vidt som en karriere. Nogle humanistiske kandidater bruger deres viden om samfundet til at antage øverste stillinger i reklame eller markedsføring, mens andre arbejder i journalistik, kreativ skrivning eller et beslægtet skrivning af kapacitet. Andre endnu blive advokater, offentlige administratorer, redaktører eller udgivere, mens nogle vælger at undervise humaniora på kollegiet eller universitetsniveau. Nogle kandidater vælger at bruge den uddannelse lært i en kandidatuddannelse at føre en endnu højere akademisk betegnelse.

  Der er interesseret i at udforske de mange Master of Science i humanistiske uddannelser, der findes rundt om i verden, rådes til at gennemgå vores database for yderligere information. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.