Keystone logo

54 MSc Programmer i Biovidenskab Husdyrvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Biovidenskab
  • Husdyrvidenskab
Studieområde
  • Biovidenskab (54)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Biovidenskab Husdyrvidenskab

En cand.scient, forkortet som MSc, er en avanceret grad inden for et område inden for videnskab, i modsætning til en Master of Arts. Det er ofte en toårig studieforpligtelse og kan give en elev mulighed for at komme videre i sin karriere.

Hvad er en MSc i dyre videnskab? Denne grad kan undersøge biologien hos dyr, der specifikt tæves og kontrolleres af mennesker. Tidligere blev dette felt benævnt "dyrehold." Animalsk videnskab har tendens til at fokusere på husdyr, husdyr og lignende i modsætning til vilde eller eksotiske dyr. I almindelighed kombinerer studier af dyre videnskab en stærk videnskabsplan med praktisk erfaring med at arbejde med egentlige dyr.

En MSc i Animal Science giver mulighed for at forstå dyr og menneskers relationer med dem, der giver grundlag for at arbejde med dyr i fremtiden. Denne grad tilbyder også en teoretisk og videnskabelig forståelse af husdyrs biologi og opførsel, så du bedre kan fortolke deres behov og sundhedsproblemer.

Omkostningerne ved at opnå en kandidatuddannelse i dyre videnskab kan variere meget afhængigt af den institution en studerende vælger, samt den tid det tager at afslutte den pågældende grad. Når man overvejer forskellige programmer, bør en studerende bestemt undersøge omkostningerne ved hver.

En MSc i dyre videnskab kan give en bred vifte af karrieremuligheder. Kandidater kan se frem til at arbejde i brancher som mælkeproduktion eller opdræt kvæg eller andet husdyr til kød. Nogle mennesker med denne grad kan være ansat som stats- eller amtinspektører, der arbejder med dyr. Andre vælger at videreuddanne deres uddannelse og forfølge en grad i dyrlægemidlet, blive dyrlæge eller veterinærassistent.

Der er mange steder at forfølge en kandidatuddannelse i dyrevidenskab, både online og hos traditionelle institutioner. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.