Keystone logo

2 MSc Programmer i Hydraulik 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Ingeniørvidenskab
 • Civilingeniør
 • Hydraulik
Studieområde
 • Ingeniørvidenskab (2)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  MSc Programmer i Hydraulik

  For studerende, der ønsker at skubbe frem i deres uddannelse efter at have fået en bachelorgrad, kan en cand.scient. Være en skridt for karriereudvikling. At lære nye færdigheder og tjene yderligere legitimationsoplysninger kan hjælpe potentielle studerende fremad.

  Hvad er en MSc i Hydraulik Engineering? Disse programmer lærer eleverne om måder at udnytte vand på, samtidig med at alle er sikre på det. Programmer på dette område informerer elever om de bedste måder at anvende etablerede procedurer på for at håndtere komplekse vandproblemer. Anvendelsen af ​​prædiktive datamodeller, laboratorieforsøg og feltmålinger læres at forudsige og påvirke vandadfærd. Ved at anvende kritisk analyse kan lærde planlægge omdirigering eller udnyttelse af vand for at forhindre oversvømmelse eller give ressourcer.

  Ved at deltage i et program for en Master of Science i Hydraulik Engineering, studerer de på organisatoriske færdigheder. Den lærde evne til at forenkle kompliceret information til andre og oplevelsen af ​​at arbejde sammen med andre inden for et team hjælper også med andre dele af livet.

  Omkostningerne ved at tjene en kandidatgrad afhænger af mange forhold, og alle har en anden situation. Kontaktende potentielle universiteter bør give et groft skøn over omkostningerne ved deltagelse.

  Der er flere karriere specialiteter til dem med en MSc i Hydraulik Engineering. Kystingeniører beskytter kyster og flodbredder mod oversvømmelser og erosion. River ingeniører ser på naturlige ændringer i flodstrømmen og mildner flodproblemer. Hydrauliske konstruktion ingeniører specialiserer sig i at overvåge og udvikle vand-manipulerende konstruktioner såsom dæmninger og storm oversvømmelse barrierer. Hydrauliske ingeniører finder muligheder i både nonprofit og for-profit organisationer.

  Nogle studerende kan finde online klasser den bedste mulighed for videreuddannelse over traditionelle campuser. Disse kan være tilgængelige, men afhænger af programmet og skolen. For mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.