Keystone logo

9 MSc Programmer i Indkøbsledelse 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Ledelsesstudier
 • Indkøbsledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (9)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

   Popular degree type

   Popular study format

   Popular education type

   MSc Programmer i Indkøbsledelse

   Kandidater med en Master of Science (MSc) er generelt set af virksomhederne som mere beskæftigelsesegnede end dem, der stopper med en bachelorgrad. Den ekstra skolegang afslører dedikation disse studerende har, og gør dem bedre kvalificerede til forfremmelser i hele deres karriere.

   Hvad er en MSc i Purchasing Management? Denne type program ofte fokuserer på styring af forsyningskæder og indkøb vedrørende varer, materialer, værktøjer og tjenester til et selskab. Der er mange programmer, der fokuserer på undersøgelser på internationalt plan. Kurser kan indebære at lære at planlægge og udføre køb ledelsesstrategier, der hjælper til at øge indtægterne og reducere omkostningerne for en virksomhed. De fleste studerende kan være nødvendigt at udfylde en bachelorgrad, før der ansøges. Programmet varer normalt et til to år, og kan munde ud i en afhandling eller projekt.

   Penge er alt i erhvervslivet, og studere køb ledelse kan hjælpe kandidater til at hjælpe virksomheder med at sætte deres penge til bedre udnyttelse. Indkøbschefer har en mulighed for at gøre en forskel med en virksomheds potentielle indtægter på grundlag af de færdigheder, der kan læres i denne type uddannelse.

   Hvor meget det koster at tjene en kandidatgrad i at købe ledelsen afhænger skolen tilbyder programmet og længden af ​​studiet. Potentielle studerende bør grundigt forskning deres programmer for at forstå alle de nuværende omkostninger forbundet med at tjene en sådan grad.

   Kandidater med en Master of Science i Purchasing Management kan kvalificere sig til stillinger som indkøbschefer, indkøbere og agenter for alle typer af virksomheder. Opgaver kan omfatte at forhandle kontrakter, en gennemgang af kvaliteten af ​​produkter og evaluering leverandører.Indkøb og supply chain management stillinger kan findes over hele verden, så kandidater med erfaring på internationalt plan kan finde flere karrieremuligheder til rådighed for dem.

   Online-kurser kan være til rådighed for studerende, der ønsker at arbejde, mens de studerer eller har brug for fjernundervisning muligheder. For mere information, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.