Keystone logo

213 MSc Programmer i Ingeniørvidenskab Ingeniørvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Ingeniørvidenskab
  • Ingeniørvidenskab
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (213)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Ingeniørvidenskab Ingeniørvidenskab

En cand.merc. Er en kandidatgrad i en disciplin med et stærkt fokus på videnskab og matematik. Dette program er det næste skridt i din post-gymnasiale uddannelse efter en bachelorgrad.

Hvad er en MSc i ingeniørvidenskab? Dette studieprogram omfatter design af systemer via videnskab, matematik, økonomi og praktisk viden, der er relevant for det ønskede slutresultat. Engineering er handlingen med at opbygge en plan for at skabe en løsning til at opfylde et behov. Ofte anvendes termen på elektriske og mekaniske discipliner, såsom bygning af bygninger og design af nye teknologier.

Du kan opleve, at din kandidatuddannelse har mange fordele. Du vil sandsynligvis lære fagspecifikke færdigheder, sådan hvordan du korrekt designer et elnettet, men generelt kan du også lære andre færdigheder, som tidsledelse og organisation, der er nyttige både professionelt og personligt.

Udgifterne til din grad afhænger af flere faktorer, herunder den skole du har valgt, og klassenes format (traditionelle personklasser kan have et andet omkostningsinterval end online klasser). Din foretrukne institution kan give dig flere detaljer og specifikke udgifter gældende for dit program.

Karriere inden for ingeniørvirksomhed driver gamuten fra privat til regering til freelance. Du kan vælge at blive en ingeniør til et designfirma eller gå i egen virksomhed i den egenskab. Alternativt kan du arbejde for regeringen, der fører tilsyn med kontraktering af offentlige designfirmaer. Du kan også vælge at blive forfatter af tekniske manualer eller gå i uddannelse som lærer eller forelæser. Valgmulighederne i feltet er vrimler og er kun begrænset af din foretrukne stil.

Skoler rundt om i verden tilbyder en MSc i Engineering. Du kan vælge at deltage i en lokal institution eller bruge denne chance for at leve et nyt sted. Mange skoler tilbyder også online kurser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.