Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 71 MSc i Innovation 2023

71 MSc Programmer i Innovation 2023

Oversigt

Innovation er et buzzword i vor tid. Studerende interesseret i at forfølge en videregående uddannelse i innovation søge en dybere forståelse af de snørklede af at udvikle, producere og distribuere nye teknologier. En Master of Science er en ideel måde at fremme uddannelse og åbne muligheder.

Hvad er en Master of Science i innovation? Det er en virksomhed grad, der inkorporerer elementer af samfundsvidenskabelige, økonomi, bæredygtighed til at forudsige, analysere og støtte teknologier, som i sidste ende gør det til markedspladsen. Kandidater med grader inden for innovation er interesseret i den økonomiske vækst, bæredygtig udvikling og den generelle økonomiske velfærd i deres lokalsamfund. Kurser kan dække emner som den offentlige orden, forretningsstrategier, globale økonomi, kommunikation, iværksætteri, og meget mere, afhængigt af programmet.

En videregående uddannelse i innovation tager det store billede i betragtning. En viden om, hvordan og hvorfor bestemte teknologier lykkes med til at skabe og fremme klima for innovation i hele verden. Kombinationen af købmandskab, analytiske evner, og forskelligartede kulturelle bevidsthed har magt til at støtte bæredygtige økonomier på verdensplan. En uddannelse i innovation giver de færdigheder til at danne bro mellem regeringer og virksomheder i tjeneste for sunde lokalsamfund.

Omkostningerne til denne type grad varierer med programmet. Den bedste mulighed er at kontakte et universitet direkte for sin undervisning og registreringsafgift tidsplan. Gebyrer også variere baseret på placering.

Kandidater med avancerede grader i innovation, kan meget vel blive medlemmer af hold, der kan omfatte ingeniører, samfundsforskere, konsulenter, politiske beslutningstagere, projektledere og forskere. Der er beskæftigelsesmuligheder med universiteter, forskningsinstitutioner virksomheder, regeringer og filantropiske organisationer såsom Røde Kors eller Oxfam. Potentielle stillingsbetegnelser omfatter projektleder, forskning og udvikling manager, business-to-business (B2B) produktchef, forretningsudvikler og forretningsudvikling ingeniør.

Studerende, der ønsker at forfølge en kandidatgrad i innovation har mange muligheder for studier over hele kloden. Udforsk vores database for placering og det program, der taler bedst til dine behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

 • MSc
 • Handelsstudier
 • Innovation
Studieområde
 • Handelsstudier (71)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat