Keystone logo

31 MSc Programmer i Økonomi Finans International finans 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Økonomi
  • Finans
  • International finans
Studieområde
  • Økonomi (31)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Økonomi Finans International finans

Studerende i en MSc i International Finance program vælger ofte dette program med henblik på at udvide deres forståelse af og færdigheder er nødvendige for at operere i et globalt finansielt miljø. Den avancerede grad i dette område giver ekstra ressourcer og muligheder for kandidater fra programmet.

Den moderne forretningsverden opererer på et globalt niveau ledere og erhvervslivet skal strække sig at fungere godt i dette miljø. Kandidatuddannelsen i International Finance program er et studium, der dækker emner såsom teorier og praksis af moderne finansiering, begreberne risiko og etik i den internationale finansverden, international finansiel regulering, nye finansielle markeder, den juridiske side af finansiering og værdiansættelse. Afhængig af den specifikke program, vil de faktiske kurser, der er involveret i programmet dækker bestemte områder af internationale finansverden området.

Efter eksamen fra en MSc i International Finance program, kan kandidater se frem til tilfredsstillende og højt betalte karriere. De kan udvikle forretningsforbindelser med dem, der kan påvirke deres karrieremål positivt. Kandidater er kvalificeret til mange indflydelsesrige stillinger, der ikke er tilgængelige for dem, der ikke gennemføre uddannelsen.

Udgifterne til disse programmer vil variere afhængigt af både den akademiske institution og det land, hvor skolen er beliggende. For at afgøre, hvilket program der er mest hensigtsmæssig, skal eleverne gennemgå oplysningerne fra hver skole. Skolerne skal også kontaktes for specifikke oplysninger om gebyrer og omkostninger forbundet hermed.

Studerende kommer ofte væk fra deres kurser med en større grad af ekspertise på områder som corporate finance og finans analyse.Kandidater er i stand til at sætte deres akademiske forberedelse til at arbejde som de har indflydelse på virksomheder og samfund. Kandidater kan opleve, at de er søgt til stillinger som finansielle analytikere, kredit analytikere, corporate analytikere, formueforvaltere, risikostyring eksperter, finansiel kommunikation ledere, overholdelse ledere, og meget mere.

&nbsp

Kravene til anvendelse på en kandidatuddannelse i International Finance er forskellige for hver enkelt skole. Bruge databasen til at forske de mange skoler i hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.