Keystone logo

12 MSc Programmer i International HR-ledelse 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Administrationsstudier
  • MBA
  • International HR-ledelse
Studieområde
  • Administrationsstudier (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

MSc Programmer i International HR-ledelse

Lederroller i forvaltning af menneskelige ressourcer, kræver kendskab til multikulturelle miljøer, som de vedrører udvikling, fremme og hurtigt skiftende økonomier. En MSc i International Human Resources Management giver kandidater med de redskaber til at håndtere moderne management strategier, politiske udfordringer og øgede regler i en række globale indstillinger.

Hvad er en MSc i International Human Resources Management? Denne Master of Science (MSc) program er enestående, fordi det fremhæver lederroller i den disciplin af de menneskelige ressourcer (HR) og det miljø, som globale virksomheder drive og forvalte multinationale virksomheder. Det giver en grundig forståelse af international virksomhed ved at fokusere på nye HR-strategier. Det udstyrer de studerende med de redskaber til at støtte forståelse og viden er nødvendig for at udvikle lettelse færdigheder.Ud over den omfattende pensum, de studerende får indsigt i sociologi, komparativ politik, psykologi og erhvervsret, som de vedrører ansættelsesforholdet og international politik for menneskelige ressourcer. MSc adresser og giver arbejde løsninger til et omfattende spektrum af udfordringer HR-chefer globalt ved at give dybdegående dækning af en blanding af aktuelle emner, såsom HR-strategi, fordele, work-life balance, mangfoldighed og medarbejdernes præstationer og udvikling.

Program fordele omfatter at udvikle en stærk HR-fundament og et samlet overblik over, hvordan feltet har udviklet sig internationalt. Studerende håndtere de udfordringer af globalt styre mennesker gennem brug af avancerede lederskab teknikker og business politiske metoder, som ofte anvendes umiddelbart efter at lære dem.

Studieordningen er et år i længden, med en bred variation af undervisning og gebyrer afhængigt af den enkelte uddannelse. Studerende interesseret i dette program bør evaluere de forskellige muligheder og vælge den, der bedst passer med deres faglige, personlige og økonomiske mål.

Efter eksamen, eleverne held sikre lederroller i internationale ansættelsesforhold, HR-ledelse, organisationsudvikling, medarbejderudvikling, bemanding, erstatning og ydelser, og forskning.

Der er muligheder for at gennemføre dette program, enten på campus eller online. Uanset hvilket format studerende vælger, mange virtuelle learning-programmer tilbyde fuld og åben adgang til andre gruppemedlemmer via live chat, diskussionsfora og virtuelle tutorials.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.