Keystone logo

19 MSc Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab International sikkerhed 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • International sikkerhed
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (19)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab International sikkerhed

En Master of Science (MSc) er en akademisk grad, hvor de studerende kan få specialiseret viden og færdigheder på matematiske og videnskabelige fag. De fagområder kan enten kursus baserede eller forskningsbaseret, eller nogle gange begge dele. Generelt skal man tjene en bachelor-grad inden forfølge en kandidatuddannelse.

Hvad er en MSc i International Security? Undersøgelser inden for denne grad er brudt i kategorierne lederskab, Homeland Security og krisestyring. Gennem en række klasser, kan du undersøge de trusler, de udsættes regeringer over hele kloden, hvordan de er blevet behandlet i fortiden, og hvordan man håndterer dem i fremtiden. Kursus emner omfatter emner lige fra forebyggelse af terrorisme til at reagere på naturkatastrofer. Studerende vil drive forskning og deltage i simuleringer, der vil udfordre deres viden og evne til at vurdere trusler.

Når du studerer for din kandidatgrad, kan du få en forståelse af spørgsmål, der går på tværs af grænser. Du kan også få praktisk viden, som du lærer om forskellige sikkerhedsorganer, så diskutere ideer til at udvikle politikker vedrørende enkeltpersoners rettigheder og friheder.

Mange af de forskellige programmer kan tages online og varierer i længde. Nogle klasser er tilgængelige på fuld tid eller deltid, så du kan vælge alt efter hvad der fungerer bedst med din tidsplan. Check med det enkelte universitet for undervisning omkostninger og tidsfrister.

Sikkerhed er blevet en udfordring for alle nationer og går ud over grænserne i et enkelt land, således at der skabes en overflod af ledige stillinger. I en regering karriere, kan du arbejde som en intelligens analytiker, der søger efter mulige trusler eller finder måder at forebygge terrorisme. Private virksomheder ansætter folk til at undersøge intern svig eller forsømmelse.Der er også en karriere med konsulentfirmaer, der tilbyder sikkerhedstjenester både lokalt og i udlandet.

Kom en kandidatgrad i international sikkerhed kan være en udmærket måde at komme i gang i en ny karriere inden for strafferetsplejen eller til at øge din forståelse af globale trusler. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.