Keystone logo

222 MSc Programmer i Jura 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Jura
Studieområde
  • Jura (222)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Jura

En MSc er en Master of Science grad. Efter at have taget fire års bacheloruddannelse kan de vælge at opnå en kandidatuddannelse for at fremme deres uddannelse. Mange karriere kan blive tilgængelige for dem, der beslutter at bruge cirka to år på at studere i et bestemt videnskabsområde.

Hvad er en kandidatuddannelse i juridiske studier? Dette studieområde er perfekt for dem, der er interesseret i lov karrierer. Ofte fokuserer lovprogrammer på vigtige juridiske emner og systemer. Kurser kan diskutere strafferet, folkeret, ejendomsret og handelsret. Ved at opnå en Master of Science grad kan lærde fokusere specifikt på lov og visse emner, der vedrører juridiske forhold. Programdeltagere kan vælge at gå til en lovskole.

At tjene en MSc i juridiske studier kan hjælpe eleverne med at udvikle kommunikationsevner. Sammen med at lære at undersøge juridiske dokumenter effektivt og effektivt, kan eleverne også lære at identificere juridiske problemer, som ofte overses af den gennemsnitlige borger.

Kontakt forudgående indretningskontorer kan hjælpe interesserede parter med at forstå prisklassen for at opnå en kandidatuddannelse i juridiske studier. Colleges, kurser og forsyninger faktor i den samlede pris for at tjene en kandidatgrad.

Med en MSc i juridiske studier, har kandidater ofte mange muligheder for at finde en juridisk karrierevej. Advokater, advokater og økonomispecialister er et par eksempler. Studerende kan også vælge at blive iværksættere og starte deres egen advokatfirma, hvis de er villige til at tage tid og kræfter. Ved at lave nogle undersøgelser kan lærde opdage, hvad job og karriere er tilgængelige. Juridiske professorer, juridiske forfattere og ejendomsmæglere kan vise sig at være levedygtige karriere.

At tjene en MSc i Law Studies er en stor præstation, men kan også være tidskrævende og udfordrende. Enhver interesseret kan tage online kurser for at hjælpe med at styre hende eller hans tid, men lokale på campus klasser kan også være tilgængelige. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.