Keystone logo

1 MSc Programmer i Kinesiske studier 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Humaniora
 • Sprogstudier
 • Kinesiske studier
Studieområde
 • Humaniora (1)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  MSc Programmer i Kinesiske studier

  En kandidatuddannelse er en ph.d.-grad, der normalt gives efter at en studerende har gennemført et intensivt studieforløb ved en højere læreanstalt. At tjene en kandidatuddannelse kan hjælpe kandidater til at forfølge karriere inden for videnskabsrelaterede fagområder.

  Hvad er en kandidatuddannelse i kinesiske studier? Normalt giver denne type kandidatuddannelse en tværfaglig tilgang til at opnå avanceret viden om flere aspekter af den kinesiske kultur. Selvom specifikke kursustilbud varierer, behandler de fleste programmer emner som økonomi, politik, sprog og erhverv. Programmer kan være designet til at imødekomme native speakers af kinesisk eller ikke-indfødte kinesere. Mange programmer indeholder en grundplan med mulighed for, at de studerende vælger valgfrie kurser, der svarer til deres specifikke interesser, såsom historie, litteratur, kultur og arkitektur. Programmer kulminerer ofte med formuleringen af ​​en afhandling. Det tager normalt et til tre år at fuldføre.

  Engagerende i en kandidatuddannelse dyrker færdigheder, der kan forbedre beskæftigelsesudsigterne og hjælpe med at løse problemer i hverdagen. Udover en øget viden om kinesisk kultur kan eleverne også udvikle raffinerede forskningspraksis og effektive kommunikationsevner.

  En række faktorer kan bidrage til, hvor meget en MSc i kinesiske studier koster. Placering og programvarighed er afgørende faktorer, så det er klogt at foretage forskning, inden man vælger en institution.

  I almindelighed finder de, der opfylder kravene til en kandidatuddannelse i kinesiske studier, at de er rustede til at konkurrere på et hurtigt voksende arbejdsmarked. Kandidater kan finde arbejde i erhverv på tværs af et sortiment af industrier fra kunst og litteratur til videnskab og forskning. Arbejdsgivere kan søge kandidater til stillinger som ledelseskonsulenter, skatterådgivere, investeringsanalytikere, projektledere, grafiske designere, journalister og mange andre.

  Universiteter og gymnasier verden over tilbyder ofte MSc i kinesiske studier programmer. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.