Keystone logo

8 MSc Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation Kommunikationsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Journalistik og massekommunikation
  • Kommunikation
  • Kommunikationsledelse
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (8)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation Kommunikationsledelse

En MSc i Communication Management giver de studerende mulighed for at videreudvikle deres kvalifikationer til at arbejde i public relations, marketing og kommunikation i virksomhedernes, non-profit, underholdning, eller statslige indstillinger. Mange universiteter rundt om i verden tilbyder programmer, typisk med mulighed for at specialisere sig i et eller flere specifikke områder.

Du kan spørge sig selv, hvad der er en MSc i Communication Management? Denne kandidatniveau grad indebærer videreudvikle din viden om de begreber og færdigheder for fremragende kommunikation, herunder at lære om ændringerne i de forskellige metoder. Det bibringer de måder at designe og udføre de mest effektive strategier til at kommunikere i en række faglige indstillinger.Studieordningen generelt fokuserer på at give et fundament i grundlæggende udveksling af ideer, sammen med mulighed for at tage kurser i de forskellige specialer inden for området, som marketing, medier og underholdning, sundhed og sociale forandringer, internationale og interkulturelle, og organisatoriske og strategiske corporate communication.

Med denne grad, vil du lære den bedste praksis for at interagere i den moderne dag, om der skal bruges for erhvervslivet, underholdning, eller fremme af social forandring. Derudover vil du lære vigtige livsfærdigheder, herunder kritisk tænkning, skrivefærdigheder, og udvikle præsentationer.

Udgifterne til en MSc i Communication Management varierer afhængigt af institutionen, samt længden af ​​programmet. Nogle programmer sidste for blot et år, mens andre kan vare i flere år, især hvis du tilmelder dig på deltid.For at beregne omkostningerne ved graden, bliver du nødt til at forske i specifikke skole eller skoler, som du planlægger at anvende.

Der er flere forskellige karriereveje at vælge imellem med denne mester 's grad. De fleste kandidater finder ledelse eller udøvende stillinger i kommunikation, public relations, eller marketingafdelinger i selskaber. Andre kandidater udnytte deres evner som konsulenter, koordinatorer eller forholdet ledere.

Hver institution har forskellige ansøgningsprocedurer og krav, så du bliver nødt til at kontakte skolen for deres direktiver om ansøgningsprocessen. At opdage din skole valg, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.