Keystone logo

18 MSc Programmer i Ingeniørvidenskab Designingeniør 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Ingeniørvidenskab
  • Designingeniør
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (18)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Ingeniørvidenskab Designingeniør

Studerende med en Master i Engineering Design er godt rustet til at arbejde på en bred vifte af tekniske projekter. Denne grad er ideel til studerende, der ønsker at hjælpe innovere bedre løsninger for produkter og tekniske systemer.

Du vil måske spørge, "Hvad er en Civilingeniør Design?" Svaret vil variere noget fra program til program, som mange vil fokusere på en bestemt teknik disciplin. For eksempel kan et program er fokuseret på særlige emner med relevans for mekaniske eller strukturelle applikationer. Vigtigst er det, denne grad giver eleverne mulighed for at udvide deres uddannelse i avanceret teknik emner. Studerende kan studere emner som produktudvikling, engineering design, strukturel styrke, fluid mekanik industri, energi teknik, eller maritim teknik. Dette vil bedre forberede dem til en række tekniske problemer og opgaver ved at udvide deres kreative, analytiske og tekniske færdigheder.Studerende vil gøre, bruge og analysere matematiske modeller samtidig med at få ekspertise inden for deres felt.

Den primære fordel ved at opnå en Civilingeniør Design er de karrieremuligheder, det bringer kandidater. Eleverne får betydelig ekspertise i komplekse tekniske projektering. Efter endt uddannelse, kandidater nyder at arbejde som udviklingsingeniører i forskning og udvikling sektioner af store virksomheder, for små virksomheder, der producerer højteknologiske komponenter, samt forskningsinstitutioner.

Ligesom med de fleste uddannelsesmæssige grader, varierer omkostningerne ved at opnå en Civilingeniør Design voldsomt fra land til land, institution, længde og dybde af undersøgelsen. Programmer er typisk designet til at tage et til tre år at gennemføre fra start til slut.

Fuldfører en Civilingeniør Design er en kæmpe milepæl for mange design ingeniører.Døren åbnes til en karriere med fokus på avancerede ingeniørmæssige problemer. Kandidater vil have de værktøjer til at løse problemer og skabe design med stor ekspertise ved hjælp af avancerede værktøjer og matematisk modellering. De kan arbejde i en række forskellige indstillinger, men de er tilbøjelige til at være godt betalt og respekteret.

Personer, der er interesseret i denne grad bør starte med at forske i potentielle uddannelser på vores hjemmeside. Det er vigtigt at gennemføre din uddannelse, så der er virkelig ingen grund til at vente. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.