Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 24 MSc i Kriminologi 2023

24 MSc Programmer i Kriminologi 2023

Oversigt

En MSc, eller Master of Science, er en fantastisk måde for studerende at forbedre deres viden om et valgt område. Denne uddannelse kan ofte gennemføres i omkring et til tre år.

Præcis hvad er en MSc i kriminologi? Denne type grad er ment at hjælpe eleverne med at lære alt om årsager, forebyggelse, kontrol og karakter af kriminalitet, samt den videnskabelige undersøgelse af kriminelle. Emner omfattet af denne type program kan omfatte retskriminalitet, kriminel psykologi, kriminalitetsforebyggelse, sociologi, strafferet, lov, fængselsadministration eller tilbagefald. Studerende kan muligvis lære om alt fra kriminologiens historie til strukturen af ​​organiseret kriminalitet.

Dem, der gennemfører en af ​​disse grader, kan være i stand til at forbedre vigtige færdigheder som kritisk tænkning, problemløsning, forskning og kommunikation. De kan også være i stand til at opbygge deres vidensbase og lære oplysninger, der vil tjene dem godt i deres fremtidige karriere.

Udgifterne til en kandidatgrad i kriminologi kan afhænge af mange forskellige faktorer. For eksempel kan udgifterne til undervisning ændre sig fra år til år, og gebyrer ændres ofte fra program til program. Studerende skal være sikker på at tjekke med deres institution for at få præcise oplysninger.

En kandidatgrad i kriminologi kan forberede eleverne på en bred vifte af potentielle karriere. De kan arbejde for private organisationer som sikkerhedsselskaber eller advokatfirmaer; De kan også arbejde for offentlige organer som retshåndhævende myndigheder eller efterforskningstjenester. De kan være ansat som agenter, analytikere, konsulenter, paralegals, clerks eller pædagoger.

En kriminologi kandidatgrad er en fremragende måde for dig at forbedre dine legitimationsoplysninger og lære mere om et område af interesse.Hvis du ønsker at indtaste et af disse studiekurser, så søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Jura
  • Strafferet
  • Kriminologi
Studieområde
  • Jura (24)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat