Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 6 MSc i Krisehåndtering 2023

6 MSc Programmer i Krisehåndtering 2023

Oversigt

Beslutning om at fuldføre en Master of Science er en personlig beslutning for de fleste studerende. De, der ønsker mere information om et fagligt emne, eller som ønsker at konkurrere om højt stillede stillinger, beslutter ofte at forfølge en kandidatuddannelse. Efter afslutningen af ​​en bacheloruddannelse har de fleste studerende brug for ca. to år til at afslutte en masterplan.

Hvad er en MSc i Emergency Management? Mange elever opfatter, at naturkatastrofer og menneskeskabte kriser er stigende. De, der ønsker at spille en afgørende rolle for at hjælpe samfundene med at håndtere disse situationer, vælger ofte at forfølge en kandidatgrad i nødhåndtering. Selv om ingen to programmer er identiske, kræver de fleste læseplaner eleverne at gennemføre kurser, der involverer ledelse, biologisk risikostyring, retshåndhævelsesprocedure og kommunikation. I mellemtiden vælger deltagerne også valgfag til at afrunde individuelle læseplaner. Endelig kan eleverne afslutte deres studier ved at skrive en afhandling eller tage yderligere kurser.

Master of Science i Emergency Management kandidater typisk lære at håndtere kriser på en organiseret, tankevækkende måde. Programmer hjælper eleverne med at udvikle den slags analytiske tænkning, projektplanlægning og organisatoriske færdigheder, de har brug for til at lykkes i professionelle karriere.

Omkostninger til at opnå en kandidatuddannelse i nødstyring varierer fra institution til institution. Varigheden af ​​et program kan også påvirke den samlede undervisning, gebyrer og andre udgifter. Derfor beslutter kyndige studerende som regel at undersøge omkostningerne grundigt, inden de beslutter at matriculere til en kandidatuddannelse.

Emergency Management er et voksende og innovativt felt. Derfor konkurrerer kandidater for en Master of Science i Emergency Management-programmet typisk for både eksisterende og nye stillinger. Ofte vælger de med en kandidatgrad at blive retshåndhævende myndigheder eller politiets kaptajner eller sergeanter. Andre kandidater forfølge karrierer i den akademiske verden, der arbejder som professorer, analytikere og planlæggere. Ligeledes finder samfundsforvaltere, county commissioners og andre politiske ledere ofte den viden og de færdigheder, de opnår i deres masterstudier, for at være nyttige i deres roller.

Fordi uddannelsesprogrammer har moderniseret, vælger mange studerende at forfølge en MSc i Emergency Management gennem et online-program. Ikke desto mindre tager nogle deltagere kurser i en traditionel college-indstilling. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • MSc
 • Ledelsesstudier
 • Krisehåndtering
Studieområde
 • Ledelsesstudier (6)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat