Keystone logo

149 MSc Programmer i Teknologi Kunstig intelligens 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Teknologi
 • Kunstig intelligens
Studieområde
 • Teknologi (149)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MSc Programmer i Teknologi Kunstig intelligens

  En kandidatgrad er typisk en studerendes første ph.d.-grad. En kandidatuddannelse repræsenterer større viden end en bachelor, men kræver generelt mindre studie end en doktorgrad eller tilsvarende.

  Hvad er en MSc i kunstig intelligens? Datalogi forsøger at replikere menneskelige niveau tankeprocesser gennem skabelsen af ​​kunstig intelligens. Denne tværfaglige gren af ​​videnskab forsøger at bruge programmering, mekaniske apparater og sensoriske proxyer til at udføre opgaver, der tidligere kun kan opnås af mennesker. Autonome køretøjer, kriminel adfærd forudsigelse og video game design er blot et par af de anvendelser af kunstig intelligens. Afhængigt af dit program kan din grad omfatte en specialisering inden for emner som autonom systemdesign, multi-agent systemer, maskinindlæring og kognitiv robotik.

  At lære at arbejde med maskinens opførsel kan hjælpe dig med bedre at forstå menneskelig adfærd. Dette kan forbedre dine interpersonelle færdigheder uhyre. Afhængigt af dit program kan du også lære avanceret computerprogrammering og robotdesign.

  På grund af de mange involverede faktorer skal du gøre individuel forskning for at få den nøjagtige pris for en mester i kunstig intelligens. Uanset om du vælger at studere i udlandet, online eller deltid, kan det påvirke dine økonomiske overvejelser væsentligt.

  Efter eksamen er du generelt i stand til at finde en karriere direkte relateret til kunstig intelligens. De private, offentlige og almennyttige sektorer har alle brug for erfarne designere på dette område. Industrier, herunder sundhedspleje, økonomi og underholdning bruger i øjeblikket softwareanalytikere til at forbedre deres drift. Regeringen er interesseret i at ansætte algoritmespecialister i alt fra militær strategi til byplanlægning. Ikke-profitorganisationer kan drage nytte af at bruge programdesignere til at indsamle og analysere data relateret til deres formål.

  Som et voksende forskningsområde kan du generelt finde kunstige intelligensprogrammer på universiteter over hele verden. Praktiske muligheder såsom deltidsstudier eller online-klasser du kan tage hjemme er også nogle gange tilgængelige. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.