Keystone logo

6 MSc Programmer i Kunststudier Kunst Kunstledelse 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Kunststudier
  • Kunst
  • Kunstledelse
Studieområde
  • Kunststudier (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular education type

MSc Programmer i Kunststudier Kunst Kunstledelse

Studerende, der har tjent en bachelorgrad i et vilkårligt antal kunst discipliner kan være interesseret i at fremme deres uddannelse ved at søge en Master of Science i Arts Management. Denne grad er ideel til studerende, der specifikt ønsker at tjene en lederstilling i deres valgte kunst felter.

Hvad er en MSc i Arts Management? En kandidatgrad i Arts Management forbereder de studerende til en ledende rolle i arts-relaterede positioner, der kan kombinere principperne i jura, økonomi, markedsføring og finansiering. Uanset om kandidater planlægger at arbejde i den private, offentlige eller nonprofit sektor, vil en Masters i Arts Management give dem godt afrundet uddannelsesmæssige baggrund, de har brug for sådanne lederstillinger.

Fordelene ved at tage en kandidatuddannelse i Arts Management er mange.Selvom de mange forskellige arts-relaterede jobmuligheder er stort, vil multidisciplinære tilgang af et kandidatuddannelse udstyre kandidater til at håndtere de mange opgaver, de kunne blive opfordret til at udføre i deres lederstillinger. Under en videregående uddannelse også kan give dem mulighed for at komme ind på arbejdsmarkedet på et højere niveau eller flytte op hurtigt når ansat.

Udgifterne til en kandidatuddannelse i kunst forvaltning varierer fra skole. Priserne vil afhænge af, om de studerende deltager i en fysisk skole eller tage online kurser. I nogle tilfælde kan de gøre begge dele, som også vil påvirke prisen på programmet, som vil inddrage i practicum eller praktikplads muligheder.

Med en kandidatuddannelse i Arts Management, kan kandidater gælde for lederstillinger i enhver organisation med en kunst, kultur, teater, dans eller musik fokus.De kan kuratere eller bestyrer museer eller kunstgallerier, rejse midler eller arrangementer for nonprofit grupper eller håndtere markedsføring eller økonomi en række kunstforeninger. Der er mange karrieremuligheder til rådighed med offentlige, private og nonprofit selskaber.

For at ansøge om en kandidatuddannelse i Arts Management, skal eleverne vide, om de foretrækker in-person eller online kurser, som begge er tilgængelige, afhængigt af skolen. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.