Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 13 MSc i Kvalitetsstyring 2023

13 MSc Programmer i Kvalitetsstyring 2023

Oversigt

Optjening en Master of Science (MSc) grad er en meget givende fagligt mål, der sætter de studerende op til at arbejde som eksperter på deres fagområder, hvilket fører til en livslang karriere og muligheden for at opnå en doktorgrad.

En studerende kan vælge at tjene en MSc i Quality Management, som er en grad, der fokuserer på kvalitetssystemer, lederudvikling og kvalitetsforbedring. Fælles uddannelse omfatter at lære om internationale forretningsmiljøer, finans, administrerende mennesker, performance planlægning og skabe bæredygtige forvaltningssystemer. Studerende kan fokusere på en specialitet, de brænder for, såsom fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring eller analytisk videnskab med forskning og kvalitetsstyring.

Fordelene ved at vælge at tjene en MSc i Quality Management er varierede. Studerende vil sandsynligvis lære at effektivt at styre miljøer, mennesker og situationer, der svarer til deres valgte speciale felt.Den avancerede grad kan aktivere den enkelte til at gå videre i en corporate indstilling til at påtage sig mere ansvar og tjene flere penge.

Omkostningerne for at tjene denne grad, som typisk tager tre år, varierer afhængigt af den valgte skole og specifikt fokus. Eleverne skal grundigt forskning enhver institution for at sikre at programmet passer til deres behov.

Studerende, der opnår en MSc i Quality Management gå på at arbejde i en lang række industrier, herunder energi, lægemidler, food service og velgørenhed. De kan arbejde som pålidelighed ledere, kvalitet revisorer, mad inspektører eller tekniske inspektører, blandt mange andre muligheder. Næsten hver industri kræver kvalitetsstyring af en slags, hvilket betyder en studerendes muligheder er næsten uendelige.

En bred vifte af universiteter tilbyder online og internationale muligheder for at tjene en MSc i Quality Management.Internet klasser tillade fleksibilitet for studerende, der også arbejder eller som ikke bor tæt på universitetet efter eget valg. For at komme i gang med et program, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

 • MSc
 • Ledelsesstudier
 • Kvalitetsstyring
Studieområde
 • Ledelsesstudier (13)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat