Keystone logo

12 MSc Programmer i Ledelsesstudier Ledelsesvidenskab 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Ledelsesstudier
 • Ledelsesvidenskab
Studieområde
 • Ledelsesstudier (12)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MSc Programmer i Ledelsesstudier Ledelsesvidenskab

  Studerende interesseret i at opnå ledende positioner i erhvervslivet er sandsynlige kandidater til en Master of Science (MSc) i Management Science grad. Denne avancerede studieforløb giver de nødvendige forretningsmæssige og ledelsesmæssige kompetencer, som arbejdsgiverne søger.

  Hvad er en MSc i Management Science? Det er en avanceret grad, der normalt forudsætter gennemførelse af en bachelorgrad. Det kan give et springbræt til en karriere i erhvervslivet, eller det kan være en forudsætning for en PhD. Forløbet af undersøgelsen kan tage alt fra et til fire år, med to års være gennemsnittet. De fleste programmer tilbyder også områder af specialisering som regnskab, marketing, finans og nonprofits.

  Kandidater med en MSc i Management Science vil have opnået kvantitative færdigheder sammen med de kvalitative eller dom færdigheder, som er vigtige for dem i lederroller.For dem, der allerede arbejder inden for området, at få denne avancerede grad kan hjælpe dem komme videre hurtigere i deres karriere.

  Omkostningerne i forbindelse med denne studieforløb kan variere meget afhængigt af valget af universitet, længden af ​​programmet, om den studerende deltager fuld eller deltid, og om den studerende bor på campus eller tage online kurser.

  En MSc i Management Science kan føre til muligheder i en lang række områder er baseret på den studerendes interesser og specialisering. Fælles områder for beskæftigelse omfatter finansiering, markedsføring, nonprofits og menneskelige ressourcer. Denne disciplin kan også forberede de studerende til at blive iværksætter eller til at arbejde i den dynamiske inden for international business. Da de færdigheder eleven lærer er bredt funderet, vil der være mange muligheder for beskæftigelse i både den private og offentlige sektor.

  Der er mange programmer til rådighed for de studerende i hele verden, både på campus og online.Online-programmer er et godt match for studerende, der har brug for fleksibilitet i deres tidsplaner, som dem, der allerede arbejder. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.