18 Mad- og drikkevarevirksomhed MSc degrees found
- MSc
- Fødevarestudier
- Mad- og drikkevarevirksomhed
- Europa16
- Sydamerika1
18 Mad- og drikkevarevirksomhed MSc degrees found
Udvalgte
ESCP Business School - Turin Campus
MSc in International Food & Beverage Management
- Turin, Italien
MSc
Fuldtid
15 Måneder
Blandet
Engelsk
Udvalgte
Kedge Business School
Fast-track counseling
MSc Wine & Spirits Management
- Bordeaux, Frankrig
MSc
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
I vores specialiserede Master of Science (MSc) arbejder vi med nogle af de mest berømte skikkelser fra vin- og spiritusindustrien for at sikre, at pædagogik går hånd i hånd med ekspertise, og at vores studerende er i stand til at tilpasse sig ændringerne i sektor. For at forme fremtidens vinledere, er vi forpligtet til at dygtiggøre os.
Udvalgte
Audencia Business School
Fast-track counseling
MSc i fødevare- og landbrugsledelse
- Nantes, Frankrig
- São Paulo, Brasilien
MSc
Fuldtid
26 Måneder
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
For fremtidige ledere, der er lidenskabelige med fødevarer og landbrug, leverer Master of Science i Food and Agribusiness Management (FAM) programmet top akademisk og praktisk erhvervskundskab for bedre at klare verdens fødevareudfordringer på en ansvarlig og innovativ måde.
Udvalgte
ESCP Business School
MSc i International Food & Beverage Management
- Paris, Frankrig
- Turin, Italien
MSc
Fuldtid
15 Måneder
På campus
Engelsk
Programmet er åbent for alle, der brænder for F & B-branchen, og som ønsker at arbejde i det fra et ledelsesperspektiv. Du behøver ikke at være en "specialist" i F & B-sektoren for at blive optaget. Du har mulighed for at styrke dine generelle ledelsesevner gennem kurser, der dækker marketing, økonomi, salg, HR management og forskellige strategiområder.
Udvalgte
University of Padova
Master of Science i italiensk mad og vin
- Padua, Italien
MSc
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Kandidatgraden udforsker forståelse, ledelse, promovering og beskyttelse af fødevarer af høj værdi. Det italienske fødevareproduktionssystem fungerer som en model til at identificere de specifikke elementer, der beskriver den unikke værdi af fødevarer, som er uløseligt forbundet med stedet (terroir) gennem historiske, sociale og kulturelle bånd.\nDenne baggrund kombineres med den seneste udvikling inden for teknologi, ernæring, fødevaresikkerhed, kost og sundhed og sensorisk videnskab, kerneelementer i en voksende international efterspørgsel efter terroir-relaterede fødevarer af høj værdi.
Udvalgte
NEOMA Business School
MSc Wine & Gastronomi
- Reims, Frankrig
MSc
Fuldtid
15 Måneder
På campus
Engelsk
MSc Wine & Gastronomy er en fuldtids kandidatuddannelse på engelsk, der tilbyder en omfattende, flerdimensionel tilgang til den dynamiske sektor for markedsføring af mad og drikke i hjertet af et af de mest berømte gastronomiske lande i verden.
Udvalgte
University College Dublin
Fast-track counseling
MSc Food Business Strategi
- Dublin, Irland
MSc
Fuldtid
12 Måneder
På campus
Engelsk
Fast-track counseling
Kandidatuddannelsen i Food Business Strategy er skræddersyet til at afspejle den dynamiske, komplekse karakter af fødevareproduktions- og markedsføringssektoren. Ud fra erfaringerne og den globale succes fra Irlands fødevareindustri bygger læseplanen på et stærkt grundlag for ledelsesstrategi for at fokusere på fødevaresektorens unikke udfordringer og muligheder.
Udvalgte
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
MSc i bæredygtig international vinturisme
- Écully, Frankrig
MSc
Fuldtid
12 Måneder
På campus
Engelsk
Vores kursus i bæredygtig international vinturisme giver dig mulighed for at skabe omfattende, bæredygtige og uforglemmelige vinturismeoplevelser, der kombinerer viden om vin og drikkevarer, turisme og fremragende gæstfrihed. I programmet lærer du, hvordan du forvandler vingårde til turistdestinationer, fremviser deres arv og minimerer deres miljøpåvirkning.
Udvalgte
Università Cattolica del Sacro Cuore
MSc i fødevareforarbejdning: innovation og tradition
- Cremona, Italien
MSc
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
M.Sc. i fødevareforarbejdning vil sætte studerende i stand til at generere nye fødevarer og ændre eksisterende produkter og processer, samt implementere nye metoder til at forbedre fødevarekvaliteten. Studerende vil tilegne sig færdigheder vedrørende videnskabelige og tekniske principper inden for forskning og udvikling. Alligevel vil de være kvalificerede til at udarbejde og indsende produktomkostninger baseret på indkøb af råvarer og produktionsbudgetter.
Udvalgte
University of Parma
Kandidatgrad i ingeniør til fødevareindustrien
- Parma, Italien
MSc
Fuldtid, Deltid
2 år
Blandet, På campus
Engelsk
Denne kandidatgrad i maskinteknik blev skabt for at assimilere det bedste, som sektorens særegenheder har at tilbyde, det vil sige for fødevareindustrien, der forener aspekter af mange forskellige discipliner.
Burgundy School of Business
MSc Vinforvaltning
MSc
Fuldtid
På campus
Engelsk
Studer i hjertet af vores eksklusive School of Wine & Spirits Business, den første bygning dedikeret til undervisning, forskning og smag i verden. Denne Master of Science er et flagskibsprogram oprettet af BSB i 2012, og siden da er der lagt en enorm mængde arbejde i brug for at give det bedste indhold, fakultetet og undervisningen. Vores holistiske program giver studerende mulighed for at opnå ledelsesmæssige og økonomiske færdigheder i alkoholindustrien sammen med dybtgående teoretisk og praktisk viden om et internationalt forretningsmiljø.
Plumpton College
M.Sc. inden for vinavl og oenolgy
- Brighton, Det Forenede Kongerige
MSc
På campus
Engelsk
MSc Vinavl og Ønologi udstyrer studerende med en dybdegående, kritisk forståelse af vinavl og ønologi, en bevidsthed om nuværende forskning og avanceret stipendium og en evne til at anvende deres viden på komplekse beslutninger uforudsigelige omstændigheder.
University of Nottingham, Faculty of Science
MSc / PGDip i ledelse af fødevareproduktion
- Nottingham, Det Forenede Kongerige
- Sutton Bonington, Det Forenede Kongerige
MSc
Fuldtid, Deltid
1 År
På campus
Engelsk
Denne spændende og udfordrende grad giver videnskabs- og ingeniøruddannede teknisk, operationel og forretningsmæssig viden. Det udvikler dine evner til en karriere inden for fødevareproduktion eller teknisk ledelse i fødevareindustrien.
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Master of Science (MSc) i biovidenskab - fødevarer og drikkevarer innovation
- Wädenswil, Schweiz
MSc
Fuldtid, Deltid
3 semestre
På campus
Engelsk
I dette kandidatuddannelse handler du om innovative løsninger til fødevare- og drikkevareindustrien. Du anerkender innovation som en holistisk proces og udvikler nye produkter og processer effektivt fra råmateriale til levering. Du overvejer viden om teknologi, mad, emballage, forsyningskæde, strategi og design.
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
MSc Food & Wine International Management
- Paris, Frankrig
MSc
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk, French
MSc Food & Wine International Management kombinerer gastronomisk og ønologisk know-how med salg, marketing, kommunikation og global distributionsteknik og er en nøgleaktør inden for videregående uddannelse.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
MSc Programmer i Fødevarestudier Mad- og drikkevarevirksomhed
Fødevare- og drikkevareprogrammet kan fokusere på at forberede de studerende med de akademiske ingredienser til at opbygge en succesfuld virksomhed ved hjælp af virksomhedsledelsespraksis. Med en vis grad af innovation kan eleverne lære, hvordan en fødevare- og drikkevarevirksomhed fungerer, uanset om det drejer sig om en nystartet virksomhed eller en virksomhed i stor skala.
MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset.