Keystone logo

16 MSc Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation Markedsføringskommunikation 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Journalistik og massekommunikation
  • Kommunikation
  • Markedsføringskommunikation
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation Markedsføringskommunikation

Studerende, der ønsker at få et forspring på karriere-markedet efter endt uddannelse, bør overveje at få en Master of Science (MSc) grad. Med de tekniske og videnskabelige færdigheder lært gennem kandidatkurser, vil de studerende være rustet til at tage en professionel, position entry level.

Hvad er en MSc i Marketing Communication? Denne grad giver folk, der allerede har en baggrund i enkle marketing koncepter, en mulighed for at fremme deres viden om mere indviklede teorier og ideer. Programmet omfatter en strategisk markedsføring kontekst og rammer for ledelse. Kurser afspejler fremskridt inden for teknologi og lære de studerende mediekompetencer, samt hvordan man kan anvende dem til oplysningskampagner. Eleverne kan lære om reklame og salgsfremmende foranstaltninger, markedsføring analytics, interaktiv markedsføring og meget mere.Programmet omfatter flere valgfrie point og et større forskningsprojekt sammen med de centrale klasser.

En MSc i Marketing Communication giver eleverne mange erfaringer for at anvende deres viden, så de er klar til at håndtere virkelige verden situationer efter at tjene den grad. Programmet fører til en bred vifte af jobmuligheder, perfekt til folk, som stadig er usikker på præcis, hvad de leder efter i en karriere.

Mange universiteter rundt omkring i verden tilbyder dette program, og omkostningerne varierer stærkt fra den ene skole til den næste. Prisen på læring kan have en betydelig indvirkning på, hvor de studerende er i stand til at deltage kandidatkurser, så potentielle elever skal kontakte bestemte universiteter og bruge kalkulation som en effektiv måde at indsnævre deres muligheder.

Klasserne sat eleverne op til marketing kommunikation lederstillinger. Karrieremuligheder er alsidige, og graden indehavere kan finde øverste niveau job for virksomheder i erhvervslivet, handel, public relations, og reklame. Disse arbejdspladser kunne omfatte alt fra konto koordinator og medierelationer specialist til forskning analytiker og salgschef.

Tage klasser online kan være en bekvem måde at opnå en streng akademisk grad uden at ofre andre aspekter af din tidsplan. Kig gennem database for at få en idé om de forskellige muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.