Keystone logo

1 MSc Programmer i Humaniora Historie Middelalderstudier 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Humaniora
  • Historie
  • Middelalderstudier
Studieområde
  • Humaniora (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

MSc Programmer i Humaniora Historie Middelalderstudier

En Master of Science (MSc) grad tager normalt to år, selv om det kan være afsluttet i en med intensiv undersøgelse. En kandidatuddannelse kan gøre det muligt for den studerende at praktisere som specialist eller instruktør på området; Det kan også placere kandidater til at fortsætte med at studere yderligere i ph.d.-programmer.

Hvad er en MSc i middelalderlige studier? En cand.merc. I middelalderstudier giver indgående kendskab til middelalderen. Studerende specialiserer sig typisk i en kombination af færdigheder for at muliggøre yderligere undersøgelse af perioden. For eksempel kan eleverne tage kurser i gammel skriftlig praksis sammen med middelalderlige sprog for at blive eksperter i at analysere middelalderlige manuskripter. Mens en bachelorgrad kan give mulighed for noget fokus på middelalderens historie, litteratur eller emner - for eksempel som en koncentration inden for engelsk litteratur - hjælper MSc typisk eleverne med at udvikle de nødvendige færdigheder til at foretage en streng undersøgelse af middelalderlige dokumenter eller artefakter.

Studerende vælger typisk denne grad ud af et ønske om at dykke ind i middelalderens undersøgelse. Denne æra spænder over en stor del af den indspillede menneskelige historie og har fortsat til at appellere til et bredt tværsnit af individer, fra gamere til historiske buffs til professionelle musikere.

Omkostningerne ved at opnå en kandidat i middelalderstudierne kan variere meget fra land til land og skole til skole. Fremtidsstudenter bør omhyggeligt undersøge en institutions tilbud inden ansøgning, da der er mange underemner under paraplyen fra middelalderens historie og dermed mange mulige specialiseringsområder.

En kandidatgrad er normalt nødvendig for at udøve en karriere i middelalderens historie, da en bachelor typisk ikke giver tilstrækkelig dybdegående viden. MSc kan forberede kandidater til karriere i en bred vifte af indstillinger fra arkiver og biblioteker til medier og forlagsvirksomheder. Det giver spændende muligheder for, at eleverne kan skabe deres egen intellektuelle niche inden for næsten alle områder, der kan krydse på en eller anden måde med middelalderlige studier.

Middelalderlige undersøgelser kan appellere til en bred vifte af interesserede parter, herunder fagfolk på andre områder, der ønsker at begrænse fokuset på deres arbejde til denne æra. Online kurser er perfekte for dem, der ønsker at studere middelalderhistorie, men har ikke adgang til et lokalt program. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.