Keystone logo

121 MSc Programmer i Miljøvidenskab Miljøvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Miljøvidenskab
  • Miljøvidenskab
Studieområde
  • Miljøvidenskab (121)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Miljøvidenskab Miljøvidenskab

En Master of Science fokuserer på fagområder inden for videnskab og teknik. Arbejdssøgere, der ønsker at komme ind på disse konkurrencedygtige områder, gør det ofte godt at specialisere deres færdigheder inden for et bestemt område og til at sætte pris på værdifuld forskning og praktisk erfaring i praksis. Det er præcis hvad en kandidatgrad tillader dem at gøre. Det er en fantastisk måde for arbejdstagerne at lære nye færdigheder og fremme i deres eksisterende karriere, eller for studerende at fortsætte deres uddannelse forbi bachelorniveauet og gøre sig mere attraktive på et konkurrencedygtigt arbejdsmarked.

&nbsp

De, der spekulerer på, hvad der er en kandidatuddannelse i miljøstudier, bør begynde med at forstå de mange udfordringer, der står over for det naturlige miljø i dag. Et miljøstudieprogram lærer eleverne, hvordan man bruger forsigtigt naturressourcer og skaber naturlige strukturer, som bidrager til bedre samfund og miljø. Studerende kan specialisere sig i den praktiske eller design side af miljøstudier, som begge lærer dem færdigheder, der er nyttige i en række brancher.

&nbsp

De samlede omkostninger ved at få en kandidatuddannelse i miljøvidenskab varierer mellem institutionerne. Masteruddannelserne er normalt to til tre år lange, så eleverne skal beregne omkostningerne på et semesterbasis.

&nbsp

Kandidater med en MSc i Environmental Science kan arbejde i den offentlige eller private sektor. Kommunale afdelinger har ofte en miljøforsker i en rådgivende stilling for at sikre, at nye offentlige arbejder projekter er så miljøvenlige som muligt. Derudover har private virksomheder også ofte en miljøforsker som konsulent eller tilsynsførende, når de planlægger store byggeprojekter eller design og lancerer et nyt produkt, der bruger mange ressourcer. Miljøforskere har deres valg af disse karriere.

&nbsp

Studerende, der allerede er ansat eller har en travl tidsplan, kan drage fordel af at studere online. Online programmer giver dem mulighed for at vælge, hvornår de gør kursusarbejde og undgå lange pendler til klasser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.