Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 22 MSc i Offentlig politik 2023

22 MSc Programmer i Offentlig politik 2023

Oversigt

En Master of Science (MSc) grad kan være den perfekte måde at fortsætte uddannelse post-eksamen. Denne grad generelt indebærer intensiv forskning, der giver eleverne hands-on erfaring er nødvendig for succes i den professionelle verden. Optjening denne grad kan udvide jobmuligheder eller fremme eksisterende karriere.

Hvad er en kandidatuddannelse i Public Policy? De centrale klasser give de studerende en solid forståelse af samfundsvidenskabelige forskningsmetoder og hvordan man kan anvende dem til den offentlige orden. Studerende analysere teoretiske, etiske og praktiske problemer med at udføre forskning, samt vurdere eksisterende koncepter, metoder og moderne fremskridt. Filosofiske, kvantitative og kvalitative metoder til at indhente oplysninger behandles. Eleverne har mulighed for at tage valgfrie klasser til at specialisere sig i alt fra grønne politik til feminismen.En afhandling er påkrævet sammen med centrale og valgfrie klasser.

Graden giver folk med de færdigheder til at gå videre til en ph.d.-program eller få en række forskellige private og offentlige arbejdspladser. Deltid skolegang kan hjælpe medarbejderne bliver mere effektive og kompetente på deres eksisterende job, som kan føre til forfremmelser i fremtiden.

Af omkostningerne ved deltagelse et universitet til civilingeniør grad varierer betydeligt afhængigt af skolen og landet. For at finde et program, der passer til en bestemt budget, skal eleverne kigge på universiteternes hjemmesider og kontakte dem, der interesserer dem til specifikke oplysninger om de gebyrer.

De bevæbnet med en kandidatuddannelse i Public Policy kan forfølge job, der vedrører de lokale og nationale myndigheder.Kandidater kan også tage positioner inden for offentlig service, udenrigspolitik, og endda økonomi. Med en specialiseret interesse, kan folk arbejde som byplanlæggere, politologer, lovgivere, økonomiske rådgivere, programledere, terrorbekæmpelse analytikere og meget mere.

Hvis du ønsker at holde op din uddannelse efter endt uddannelse, men har en masse på din tallerken allerede, kan online-programmer tilbyde den fleksibilitet og tid du behøver for at fuldføre en kandidatuddannelse samtidig bevare dine andre ansvarsområder. Finkæmme gennem vores universitet lister for at finde en skole, der opfylder dine kriterier. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Jura
  • Administrativ jura
  • Offentlig politik
Studieområde
  • Jura (22)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat