Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 20 MSc i Olieteknologi 2023

20 MSc Programmer i Olieteknologi 2023

Oversigt

En kandidatuddannelse er en specifik type af kandidatgrad, at de studerende forfølge efter endt bachelor arbejde, og når de ønsker at have adgang til mere uddannelse, bedre job og højere løn. Graden kræver som regel et ekstra år eller to studier, forskning, og muligvis nogle publikation. En Master of Science i Petroleum Engineering er særligt egnet til de studerende, der ønsker at påvirke fremtiden for den globale energi.

Hvad er en MSc i Petroleum Engineering? Efterhånden som ressourcerne bliver mindre tilgængelige og ny teknologi er nødvendig for udvinding af ressourcer, vil meget forberedt fagfolk være behov for at dirigere løbet af ressourcestyring. Studerende typisk studere kurser inden for geologi, geofysik, bjergartsmekanik, reservoir engineering, procesteknologi, og naturvidenskaberne.Undervisningen i dette program forbereder eleverne til at opfylde moderne behov, ledelsen energiforbrug produktion og på globalt plan.

Fordelene ved at deltage i og eksamen fra en MSc i Petroleum Engineering program omfatter karriere for professionelle, indrejse i et konkurrencepræget og spændende område for nye kandidater, og mange karrieremuligheder for alle kandidater. Kandidater fra denne type program kan forvente adgang til yderligere uddannelsesmuligheder og job med spænding, udfordringer og komfortable lønninger.

Studerende kan forvente en række nedbrud koster fra én skole til en anden, især da disse programmer er tilgængelige på verdensplan. Kontakt de enkelte skoler for at finde det program og undervisning priser, der er mest egnet til dine behov.

Dygtige ingeniører er nødvendige for at styre produktionen af ressourcer, såvel fra dybt vand, arktiske tilstand reserver, eller andre områder. Kandidater skal være parat til at overvinde teknologiske udfordringer, imødekomme den stigende efterspørgsel efter olie og gas, og erstatte mange af de fagfolk, der i øjeblikket arbejder i olieindustrien. Kandidater typisk indtaste en karriere inden for forskning, produktion, rådgivning og ledelse. Disse arbejdspladser er ofte tilgængelige på internationalt plan.

&nbsp

De studerende, der ønsker at deltage i en karriere, der giver dem adgang til jobmuligheder i hele verden, der håber at få indflydelse på fremtiden, og som nyder overfor udfordringer bør gennemgå databasen over skoler, der tilbyder en MSc i Petroleum Engineering. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Energistudier
  • Energiteknologi
  • Olieteknologi
Studieområde
  • Energistudier (20)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat