Keystone logo

28 MSc Programmer i Økonomi Regnskabsføring Professionel regnskabsføring 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Økonomi
  • Regnskabsføring
  • Professionel regnskabsføring
Studieområde
  • Økonomi (28)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Økonomi Regnskabsføring Professionel regnskabsføring

Optjening en Master of Science (MSc) kræver ofte tjene en bachelorgrad i et beslægtet område først. Mange kandidatuddannelser tage et til to år at gennemføre og kræver et speciale, projekt eller praktik før eksamen. Optjening en MSc i Professional Regnskab kan hjælpe kandidater forfølge professionelle karriere i den finansielle branche.

Hvad er en MSc i Professional Regnskab? Dette program er normalt designet til studerende, der allerede har opnået en bachelor 's i Regnskab eller et beslægtet forretningsområde. Det kandidatuddannelsen udvider på bachelorgrad program ved at tilskynde de studerende til at tænke nyt og samtidig bygge etik, mundtlig kommunikation og skrivefærdigheder. Kursusaktiviteter indebærer ofte at studere regnskaber, anvendelse af finansielle instrumenter, internationale regnskabsstandarder, avancerede regnskabsmæssige teknikker, forskning og praktikophold.

Studerende, der forfølger en kandidatgrad i professionelt regnskabssystem kan opleve, at deres kurser er anvendelig til mange forskellige aspekter af erhvervslivet, både indenlandske og internationale. Bortset fra en praktikplads, kan de fleste kursusaktiviteter endda være i stand til at være afsluttet online, hvilket gør dette program perfekt for internationale studerende eller fjernstuderende.

Omkostningerne ved at tjene en Master i Professional Regnskab afhænger af skole og længden af ​​programmet. Eleverne opfordres til grundigt forskning deres programmer af valg til at forstå alle de involverede omkostninger.

Studerende, der afslutter med en MSc i Professional Regnskab og passerer statsautoriseret revisor (CPA) eksamen kan være i stand til at finde beskæftigelse som personlige revisorer eller i regnskabsafdelingen af ​​offentlige og private virksomheder. Tager kurser, der fokuserer på internationale business fag kan også hjælpe kandidater til at finde arbejde i virksomheder over hele verden.For programmer, der kræver en praktikplads, kan det være et godt sted at starte for en karriere søgning.

Optjening en Master i Professional Regnskab kan føre til en lukrativ karriere næsten overalt i verden. Hvis du vil vide mere om detaljerne i at tjene denne grad, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.