Keystone logo

38 MSc Programmer i Professionsuddannelse 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Professionsuddannelse
Studieområde
  • Professionsuddannelse (38)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Professionsuddannelse

En kandidatgrad er noget en studerende kan overveje, når han eller hun ønsker at få mere indgående viden om et bestemt fagområde. Programmer kan også være gavnlige for dem, der søger karrierevækst og yderligere muligheder.

Hvad er en kandidatuddannelse i faglige studier? Dette program kan lægge vægt på at forbedre faglige færdigheder og viden i forbindelse med de tekniske og teoretiske elementer i en industri. Klasser, som en person kan afslutte, omfatter offentlig forvaltning og ledelse, offentlig forvaltning, etisk forvaltning, ledelsespraksis og principper, styring på tværs af sektorer, almennyttig forvaltning, konfliktløsning i erhvervslivet, politikmikroøkonomi og analyse og sammenlignende politiske institutioner. Studerende kan bruge et gennemsnit på to til tre år at forfølge dette fagområde.

De, der gennemfører en Master of Science i Professional Studies, har ofte overlegne kommunikationsevner til at hjælpe dem i en række forskellige faglige miljøer. Denne gradstype kan også fremme forbedrede organisatoriske og tidsstyringsfærdigheder, der hjælper fagfolk til at være mere effektive i et arbejdsmiljø og dagligliv.

Under udforskning af gymnasier kan eleverne bemærke, at omkostningerne varierer og svinger meget. Mange faktorer kan spille ind i dette, såsom skolen en person kigger på og længden af ​​programmet. De, der overvejer at forfølge denne grad, bør foretage grundig forskning, når de søger det bedste universitet.

Når en studerende gennemfører denne type af grad, kan han eller hun finde muligheder i en bred vifte af industrier, især forretning og finansiering. Jobtitler, som nogen kan undersøge, omfatter administrativ eller executive assistent, kontorchef, produktkøber eller driftsleder. Andre brancher kan søge dem med den rette uddannelse på dette område til karriere som systemadministrator, advokat eller sygeplejerskechef, hvis personen har supplerende uddannelse eller erfaring.

At opnå en MSc i Professional Studies kan hjælpe dig med at finde en mere vellykket og tilfredsstillende karriere. Denne grad kan findes på skoler over hele verden såvel som i et online format. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.