Keystone logo

79 MSc Programmer i Økonomi Regnskabsføring Regnskabsføring og finans 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Økonomi
  • Regnskabsføring
  • Regnskabsføring og finans
Studieområde
  • Økonomi (79)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Økonomi Regnskabsføring Regnskabsføring og finans

Studerende, der ønsker at forfølge en karriere inden for regnskab og finansiering ofte søger en MSc grad med henblik på at modtage et godt afrundet og dybdegående uddannelse. Den avancerede grad opnået gennem dette program forbereder de studerende til at opfylde kvalifikationer for de stærkt søgte stillinger med top virksomheder.

Studerende i en MSc i Regnskab og Finans program vil deltage i mange kurser. Afhængigt af område af specialisering den studerende forfølger, kan klasser omfatter virksomhedernes økonomiske forvaltning, virksomhedernes ansvar, forskningsmetoder, skattesystemer og politikker, revision, drift forvaltning, investeringer analyse, globale finansielle strategi og meget mere. Programmet består normalt af moduler af læring, studiet af forskningsmetoder, og udvikling af en overvåget afhandling.I almindelighed, dette område af undersøgelsen forbereder eleverne til at komme ind i sektoren regnskab og finansiering med alle de nødvendige færdigheder og certificering for at deltage i deres valgte områder af beskæftigelsen.

Efter afslutningen af dette program kandidater er ofte i stand til at finde job med gode arbejdsgivere og i lukrative stillinger. Den avancerede grad giver bogholdere en fordel i forhold til deres konkurrenter, når de søger det bedste job i området. De kandidater ofte har adgang til bedre beskæftigelsesmuligheder og højere lønninger end deres bachelor niveau modparter. Kandidater kan også finde, at de har udviklet forbindelser med de arbejdsgivere, der er i stand til at tilbyde de bedste jobmuligheder.

Det kan være svært at lokalisere omkostningerne ved en MSc i Regnskab og Finans, fordi de forskellige universiteter etablere forskellige undervisning priser.Fra et land til et andet, kan omkostningerne ved at gennemføre disse programmer varierer meget.

Finansielle ledere og analytikere ofte nyde hurtigere end gennemsnittet industri vækst og jobmuligheder. Med en avanceret grad, vil kandidaterne være berettiget til stillinger som ledende finansiel analytiker, finansinspektør eller direktør, Chief Financial Officer, investering bankmand, fast ejendom Finance Manager, og andre erhverv med komfortable lønskalaer. Processen med at få de bedste positioner er normalt meget konkurrencedygtige, og avancerede grader giver en kant for kandidater.

&nbsp

Der er mange muligheder for at studere regnskab og økonomi i landet og i hele verden. Mange universiteter tilbyder online-muligheder for de studerende, der ønsker at studere, men står over for hindringer for traditionel fremmøde. Gennemse de tilgængelige indstillinger for dig gennem vores store database.At komme i gang med et kursus, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.