Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 27 MSc i Retsvidenskab 2023

27 MSc Programmer i Retsvidenskab 2023

Oversigt

En kandidat i videnskab, også kendt som en MSc, er en postgraduate grad, som eleverne kan forfølge for at udvide deres karrieremuligheder. En kandidatgrad kan også optjenes af dem, der allerede er i arbejdsstyrken, der ønsker at videreudvikle deres evner til at komme videre i deres karriere.

Du kan undre sig, hvad er en MSc i retspraksis? Dette avancerede program omhandler vitale spørgsmål i generel ret og retssystemer. Selvom programmerne vil variere, vil kurser ofte give en kombination af praktisk og teoretisk anvendelse, da den vedrører forretnings- og retspraksis. Eksempler på klasser omfatter civilret, finanslov, administrativ ret, kriminologi og retsmedicinsk videnskab og juridisk ekspertise.

Med en kandidat i retsvidenskab, udnytter de studerende både professionelt og personligt. De har stærke analyse- og skrivefærdigheder, og deres forståelse af loven giver dem et større perspektiv med hensyn til bestemte spørgsmål. En grad åbner karrieremuligheder i strafferet, privat industri og politisk beslutningstagning.

Mens der er mange internationale muligheder for at forfølge en mester i retssagen, vil omkostningerne variere ganske lidt fra skole til skole. Du bør undersøge en række skoler og kontakte dem, der interesserer dig for at bestemme undervisning og gebyrer.

At finde en karriere som kandidatstuderende er normalt ikke svært, da kandidater er efterspurgte på mange forskellige områder. Karriere kan findes i juridiske afdelinger i en række organisationer, herunder forsikringsselskaber, banker og finansmarkedsinstitutioner. Beskæftigelsesmuligheder kan også eksistere som juridisk konsulent, paralegal, mægler, lobbyist, trust / ejendom officer eller lov bibliotekar. Arbejdsgivere omfatter statslige, private og ikke-statslige organisationer både nationalt og internationalt.

Hvis du ønsker at forfølge en grad i retspraksis, er der mange institutioner, du kan vælge imellem. For at finde de rette kurser for at imødekomme dine interesser og budget, bedes du søge efter dit program nedenfor og kontakte direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Jura
  • Strafferetlig procedure
  • Retsvidenskab
Studieområde
  • Jura (27)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat