Keystone logo

9 MSc Programmer i Biovidenskab Agronomi Udvikling af landområder 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Biovidenskab
  • Agronomi
  • Udvikling af landområder
Studieområde
  • Biovidenskab (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

MSc Programmer i Biovidenskab Agronomi Udvikling af landområder

Færdiggørelsen af ​​en mester 's grad program giver kandidater med en øget evne til at finde beskæftigelse inden for deres valg. Når man overvejer en kandidat uddannelse, skal eleverne undersøge, hvilke grader ville være den mest gavnlige. For dem interesseret i, hvordan bæredygtighed kan påvirke fremtiden for landdistrikterne i hele verden, kan et to-årigt program i udviklingen af ​​landdistrikterne være den ideelle løsning.

Hvad er en MSc i udvikling af landdistrikter? En Master of Science i udvikling af landdistrikter giver de studerende en større forståelse for de problemer og løsninger landdistrikterne samfund står over for i dag 's verden. De fleste programmer omfatter kurser i ledelse, økonomi, landbrug og naturressourcer for at få en fuld videngrundlag for problematikken omkring udviklingen af ​​landdistrikterne. Fokus for denne type program følger ofte en kørende tema, der kan omfatte den rolle, statslige institutioner om udvikling og betydningen af ​​bæredygtighed.

Mange studerende, der tilmelder i et program for udvikling af landdistrikterne er på udkig for at forbedre deres karrieremuligheder, forbedre deres omsættelighed eller gøre karriere forandring. Optjening en mester 's grad kan hjælpe kandidater skiller sig ud blandt andre jobansøgere.

Undervisning priser for kandidatuddannelser varierer meget, baseret på placeringen af ​​en institution og andre faktorer. For de mest præcise oplysninger, der interesserede studerende opfordres til at kontakte Admissions Office af deres skole valg.

Ved afslutningen af ​​et program for udvikling af landdistrikterne, kan beskæftigelsen være tilgængelige via statslige institutioner, private virksomheder eller internationale konsulentvirksomheder. Nogle kandidater beslutter at fortsætte deres uddannelse med en post-graduate grad fokuserer på undervisning eller forskning på området. Afhængig af fokus for programmet, kan kandidater vælge at arbejde i turisme, naturressourcer, fødevareproduktion, klimaændringer, landbrug eller andre industrier.

For mange elever over hele kloden, er online kurser den mest bekvemme løsning. Der er mange udvikling af landdistrikter, der kan træffes over internettet. Interesserede kan begynde tilmeldingsprocessen nu. Du skal blot søge efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.