Keystone logo

11 MSc Programmer i Samfundsvidenskab Sociologi Samfundsvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Samfundsvidenskab
  • Sociologi
  • Samfundsvidenskab
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (11)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Samfundsvidenskab Sociologi Samfundsvidenskab

En kandidatuddannelse går ind i videnskabelige fagområder og lukker typisk med en afhandling. Studier følger ofte en bachelor of science, konkluderer generelt i et til to år og giver karriereberigende færdigheder.

Hvad er en MSc i samfundsvidenskab? Denne grad omgiver undersøgelsen af ​​relationer i menneskelige samfund. Grener kan omfatte arkæologi, psykologi, lingvistik, økonomi, sociologi, antropologi, historie og statsvidenskab. Programmer varer normalt i et til to år og fokuserer ofte på områder som social virksomhed og mikrofinansiering eller anvendt social forskning. Studerende udvider deres globale udsigter og lærer at gennemføre og evaluere avanceret forskning, mens de lærer om økonomiske og sociale konsekvenser af finansielle værktøjer på iværksætteri.

Kandidater har typisk exceptionelle ledelses- og strategiske færdigheder, udover innovative kritiske tænkning evner. Disse muligheder kan forbedre professionel analyse og overgå til personlig ressource og funktionalitet.

Potentielle studerende bør gennemføre en grundig undersøgelse af fremtidige universiteter og læreplaner af interesse. Bortset fra individuelle mål kan faktorer som lokalitet og længde medføre, at omkostningerne svinger.

En kandidat for samfundsvidenskab er ideel til dem, der ønsker at støtte social virksomhed inden for deres samfund. Dette gælder normalt for ledere og medarbejdere fra regeringen eller ikke-statslige myndigheder, dem, der gerne vil arbejde i social virksomhed eller dem, der allerede har sådanne stillinger. Undersøgelser uddyber de praktiske og teoretiske evner, der er nødvendige for forskning og ledelsesrelaterede karriere, der kræver udvidede internationale synspunkter, ledelsesstrategier, etik, politikker og kreative tankeprocesser. Nogle af de højest betalt stillinger er sociolog, politiker, psykolog, økonom, geograf, arkæolog, undersøgelsesforsker og antropolog, og behovet for kvalificerede personer forventes at vokse i de kommende år.

Muligheder tilbydes over hele verden. Lokale muligheder kan give mere personlige oplevelser, mens praktiske online kurser tilbyder fleksible alternativer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.