Keystone logo

33 MSc Programmer i Ingeniørvidenskab Sikkerhedsteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Ingeniørvidenskab
  • Sikkerhedsteknologi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (33)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Ingeniørvidenskab Sikkerhedsteknologi

At opnå en kandidatgrad er kulminationen på to til fire års fuldtidsskole, og den modtagne viden kan føre til større karrieremuligheder samt chancen for at tjene flere penge i hele livet.

Hvad er en MSc i sikkerhedsteknologi? Dette uddannelsesprogram lærer eleverne principperne om sikkerhedsteknik og korrekt anvendelse af tekniske metoder til et sikkert arbejdsmiljø. Studerende får også vigtig viden om sikkerhedskrav, praksis og principper, og hvordan man kan anvende løsninger på real-world engineering problemer. Klasser i dette program dækker emner som risikovurdering, miljøpåvirkning, risikoanalyse og simulering og systemets pålidelighed. Kandidatuddannelser kræver en bachelorgrad til at forfølge, selvom nogle skoler tillader de studerende at forfølge deres bachelorgrad og kandidatuddannelse samtidig.

At tjene en mastergrad i sikkerhedsteknologi er yderst gavnlig for eleverne, da de får viden om vigtige teknikepraksis, forbedrer deres kritiske tænkningskompetencer og lærer at arbejde med og styre enkeltpersoner på et ingeniørprojekt.

Omkostningerne til at opnå en MSc i Safety Engineering vil variere for hver elev og kan afhænge af en række faktorer. For at blive fuldt informeret om omkostningerne ved at tjene deres grad, opfordres de studerende til at undersøge deres fremtidige skoler fuldt ud.

Enkeltpersoner, der uddanner en cand.merc. I sikkerhedsteknologi, er efterspurgte efter mange højt profilerede stillinger, og mange kandidater kan vælge at arbejde inden for ingeniørbranchen som ingeniører samt miljøhygiejne, risikostyring og vurdering, arbejdssikkerhed og industriel sanitet. Karriere for kandidater omfatter proces sikkerhed ingeniører, sundhed og sikkerhed ingeniører, eller erhvervsmæssige sund og sikkerhed specialister, blandt andre erhverv.

Internationale muligheder er tilgængelige for mange studerende, så din placering behøver ikke at begrænse din uddannelse. Hvis du gerne vil vide mere om at tjene din MSc i sikkerhedsteknologi, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.