Keystone logo

1 MSc Programmer i Kunststudier Kreative kunstfag Skulptur 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Kunststudier
  • Kreative kunstfag
  • Skulptur
Studieområde
  • Kunststudier (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

MSc Programmer i Kunststudier Kreative kunstfag Skulptur

En cand.merc., Også kendt som MSc, er en populær pædagogisk vej efter at have erhvervet en bachelorgrad. Dette program fortsætter med at opbygge viden og færdigheder i et valgt felt og bedre forbereder de studerende til indgang i arbejdslivet.

Hvad er en MSc i Skulptur? Dette program fokuserer på en række ting. Den ene er den kunstneriske side af skulpturen. Sculpting noget ud af ler eller andet medium er en lært og praktiseret færdighed, der tager detaljer og præcision, og et kandidatuddannelse fortsætter med at træne kunstneren. Fordi skulpturen har været i spidsen for forandring i samtidskunst, opfordres eleverne til at skubbe deres kreative grænser og eksperimentere gennem tegning, forskning og visuel tænkning.

Studerende, der forfølger en mester i skulptur, får en række fordele. De kritiske og kreative tænkningsfærdigheder, der læres, vil gavne kandidater på mange områder af livet. De har også beføjelse til at ændre fremtidens ansigt i kunstverdenen og have evnen til at søge karrieremuligheder, som mindre uddannede studerende ikke gør.

Der er skoler rundt omkring i verden, der tilbyder en MSc i Skulptur, og hvert program er unikt. Omkostningerne kan variere ganske lidt afhængigt af program, skoleplads og kursuskrav.

At tjene en kandidatgrad giver kandidater en konkurrencemæssig fordel i forhold til andre kandidater, når det kommer til at finde en karriere. Studerende er parat til at komme ind i den professionelle kunstverden i mange kapaciteter. Kandidater kan forfølge deres egne individuelle designs til salg eller udstillinger, de kan give præsentationer og samtaler på forskellige steder, de kan montere betydelige udstillinger eller være konsulent på et museum eller galleri.

En af de nemmeste måder at finde et skulpturprogram på er at udforske vores online database. For at komme i gang med det samme skal du begynde at søge efter dit program nedenfor og kontakte direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.