Keystone logo

39 MSc Programmer i Samfundsvidenskab Sociologi 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Samfundsvidenskab
  • Sociologi
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (39)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Samfundsvidenskab Sociologi

For dem, der er fascineret af studiet af folks interaktioner med hinanden og deres omgivelser, kan en Master of Science i sociologi være den perfekte pasform. Denne kandidatgrad giver de studerende med den nødvendige viden til at udvikle og anvende data afsløret af sociologisk feltarbejde. Denne færdighed sæt er i høj efterspørgsel i en række forskellige indstillinger, herunder sociale ydelser, akademikere og den private sektor.

Hvad er en MSc i sociologi? Dette er en grad, der giver en akademisk og praktisk forståelse af den videnskabelige undersøgelse af social adfærd. Det kan omfatte den empiriske undersøgelse og analyse af social oprindelse, organisation, udvikling og institutioner. Traditionelt har dette fagområde med fokus på social klasse, social mobilitet, religion, jura, seksualitet, social lagdeling, og afvigelser.Afhængigt af programmet, kan eleverne opnår denne grad være i stand til at udvide deres studier ud over disse konventionelle marker.

Dem, der forfølger en kandidatgrad i sociologi vil komme ud af oplevelsen med en værdifuld viden sæt. Ikke alene vil de have en bred forståelse af sociologiske teorier, vil de også være i stand til streng videnskabelig forskning og analyse. Disse evner gør dem, der har denne grad stærkt konkurrencedygtige til arbejdsgiverne.

Uddannelsesmæssige udgifter relateret til denne grad vil afhænge af skolens land, studieafgifter, længde af tid til graden færdiggørelse, og andre faktorer. Interesserede studerende bør kontakte deres valgte institutioner direkte til specifikke oplysninger om omkostninger.

En Master of Science i sociologi formidler ikke bare en forståelse af feltets underliggende teorier, men også evnen til at forstå, analysere og syntetisere komplicerede data. På grund af dette, dem, der holder denne kandidatgrad nyde et bredt udvalg af karrieremuligheder, herunder arbejdspladser i akademiske og virksomhedernes forskning, sociale ydelser, uddannelse, reklame og menneskelige ressourcer.

For dem, der gerne vil forfølge en kandidatuddannelse i sociologi, men er bekymret over de tidsmæssige begrænsninger for at deltage klasser, kan online-kurser være en glimrende mulighed. Mange gymnasier og universiteter tilbyder nu kandidatuddannelser over internettet, som er særdeles velegnet til studerende, der har brug for fleksibilitet i deres klasse tidsplaner. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.