Keystone logo

1 MSc Programmer i Sprog Spansk 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Sprog
 • Spansk
Studieområde
 • Sprog (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  MSc Programmer i Sprog Spansk

  Efter at have afsluttet en bachelorgrad, beslutter mange studerende at forfølge en cand.merc. Formålet med dette studium er at dybere dybere ind i et bestemt emne. Normalt gennemfører eleverne en kandidatgrad på et eller to år, selvom eksamen i nogle tilfælde tager længere tid.

  Studerende overvejer post-baccalaureate kursusarbejde ofte spørge, hvad er en MSc på spansk? Dette program giver eleverne mulighed for yderligere at udforske spansk sprog, kultur, historie og samfund. Studerende vælger ofte, hvilke områder de gerne vil studere og sammensætter en tværfaglig tilgang til deres studier. De, der vælger at studere lingvistik, lærer ofte det spanske sprogs historie, hvordan man lærer det og korrigerer syntaksforbruget. Studerende, der forfølger kulturelle grader, udforsker statslige, økonomiske og sociale systemer fra Latinamerika og den iberiske Halvø.

  Graduate studerende forfølger en magister i videnskab på spansk lære en række færdigheder. Ikke alene udvikler eleverne evnen til at tale spansk flydende, de lærer at tænke kritisk og organisere ideer. Disse vigtige færdigheder skal hjælpe eleverne gennem både deres personlige liv og professionelle karriere, øge deres evner til at kommunikere nemt og tænke effektivt.

  Den samlede udgift ved at opnå en kandidatuddannelse i spansk varierer afhængigt af institutionen, programmets længde, studieland og andre faktorer. Interesserede studerende bør grundigt undersøge skolen og programmet for bedre at forstå alle tilhørende omkostninger.

  Kandidater fra en cand.merc. I spansk program er ofte velegnede til en række forskellige job. Typisk forfølger de karriere i uddannelse, arbejder for at undervise andre studerende om spansk som gymnasielærere eller universitetsprofessorer. Andre kandidater arbejder i regeringen, forfølger stillinger som diplomater, ambassadører, assistenter og konsulater. Nogle med en MSc i spansk arbejde i international forretning som salgschefer, kontrakt forhandlere eller internationale handelsrepræsentanter. Med et solidt fundament i spansk sprog og kultur, er kandidater normalt konkurrencedygtige på det globale marked.

  Studerende tager Master of Science i spansk kurser i klasseværelser rundt om i verden. Ud over at forfølge kredit i et konventionelt klasseværelse, tager et stigende antal studerende online-klasser. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.