Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 11 MSc i Specialundervisning 2024

11 MSc Programmer i Specialundervisning 2024

Oversigt

Indhentning din Master of Science (MSc) i specialundervisning kan være starten på en rig og givende karriere hjælpe dem over for psykiske og fysiske handicap. Dette er grad er ideel til kandidater, der søger en følelse af formål gennem deres studier, som er muliggjort af avanceret undervisning med fokus på de nyeste undervisningsmetoder.

Kommende studerende kan spørge, "Hvad er uddannet specialundervisning?" Dette fagområde vil grundigt forberede kandidater ved at give de teknikker afgørende at uddanne personer med særlige behov. Dette indebærer at gøre brug af de nyeste pædagogiske ressourcer til at fremme en bedre kommunikation og selvværd i dem du instruere. Studerende vil også modtage undervisning i at yde adfærdsmæssige støtte, når det er nødvendigt, samt at udvikle en læseplan, der er all-inclusive på tværs af køn, etnicitet og kulturelle forskelle.

Rich personlig tilfredsstillelse er måske den største fordel tilbydes når tjene din MSc i specialundervisning. Disse undersøgelser har råd til en særskilt følelse af betydning, kan ikke være til stede med andre uddannelsesinstitutioner sysler.

For så vidt angår studieafgifter angår, kan de samlede omkostninger varierer en del fra skole til skole, eller endog fra region til region. Af denne grund er det vigtigt, at de studerende kontakt skoler af interesse direkte for at få den mest præcise vurdering af alle tilknyttede omkostninger.

Kandidater med en grad i specialundervisningen kan sikre tilfredsstillende beskæftigelse i mange forskellige discipliner. Positioner, der involverer fysisk terapi giver kandidater til at optage deres uddannelsesmæssige uddannelse med metoder til at øge ens mobilitet, hvilket er afgørende for dem, der kæmper med betydelige fysiske mangler.Specialundervisning instruktører kan hjælpe studerende med mange forskellige handicap opnå akademisk, mens skolens vejledere kan vejlede eleverne på karriereveje af deres egne. Andre muligheder omfatter ergoterapi, socialt arbejde, og særlig administration uddannelse.

Ved at føre en MSc i specialundervisning, mange studerende finde online kurser en meget praktisk metode til læring. Dette omfatter arbejder fagfolk, der søger at fremme deres akademiske karrierer, samt de studerende i fjerntliggende områder af verden, der ikke har adgang til uddannelsesmuligheder. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

 • MSc
 • Uddannelse
 • Specialundervisning
Studieområde
 • Uddannelse (11)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat