Keystone logo

69 MSc Programmer i Økonomi Statistik 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Økonomi
  • Statistik
Studieområde
  • Økonomi (69)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Økonomi Statistik

En Master of Science grad er et postgraduate niveau for videregående uddannelse på områder relateret til teknik, videnskab og medicin. Da det er udstedt efter afslutningen af en bachelorgrad, det generelt har en mere snævert fokus, hvilket gør det et godt valg for studerende, der har en klar idé om, hvad karrierevej de ønsker at følge, eller for fagfolk, der allerede har påbegyndt deres valgte karriere.

En MSc i Statistik er en matematik kandidatgrad med en vægt på indsamling og fortolkning af statistikkerne. Samfundsvidenskab, økonomi og økonometri alle er dækket som potentielle områder for at indsamle statistiske data. Graden kræver en solid matematisk baggrund, med lige vægt på praktisk matematik ligesom algebra, og mere avancerede emner som multivariabel calculus.Programmet omfatter også design side af statistik, herunder emner som Survey Sampling og eksperiment gennemførelse.

Grad indehavere med en MSc i Statistik har en række job muligheder til rådighed for dem. Især i den offentlige sektor, er der en mangel på kvalificerede statistikere, så at finde givende arbejde, som giver mulighed for valg af projekter er generelt muligt.

Kostprisen for en MSc i Statistik varierer afhængigt af den institution, der udbyder uddannelsen. Den gennemsnitlige grad tager to år at opnå, så potentielle studerende skal beregne undervisning omkostninger i overensstemmelse hermed.

Kandidater med en MSc i Statistik kan vælge at forfølge de sociale videnskaber side af statistik. På dette område kan de arbejde for en konsulentvirksomhed, analysere folks præferencer og tendenser. De kan ellers vælge at arbejde i finansiering.En voksende felt, der har brug for velkvalificerede statistikere er data målinger. Dette er en form for markedsføring, som indebærer overvågning kundens handlinger på en virksomheds hjemmeside.

Ansøgning om en MSc i Statistik online er en fantastisk måde at tjene din uddannelse i dit eget tempo inden for rammerne af din travle tidsplan. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.