Keystone logo

100 MSc Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (100)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab

De håber at gøre en karriere i offentlig tjeneste ofte finde denne vej, de er nødt til at rejse kræver en masse hårdt arbejde for at fuldføre. Mange af disse karrierer vil kræve mere end blot en bachelorgrad. Endnu for dem, der er villige til at sætte i arbejde, belønninger, der kommer fra at hjælpe andre og i mange tilfælde, tilsat økonomisk kompensation gøre forfølgelsen af sådan en karriere værd. Hvis du håber at følge denne vej, kan en Master of Science (MSc) i Statskundskab være venter på dig.

Statskundskab kan dække en række emner, herunder:

Private, offentlige og international politik

Indenlandske og internationale politiske filosofier

Criminal, forfatningsmæssige, og civilret

Forretnings-og personlige etik

Når man overvejer, hvad der er uddannet i statskundskab og hvilket arbejde et sådant program vil medføre, bør du fokusere på at bygge videre på den viden, du har opnået med hensyn til de nævnte emner i din bachelorstuderendes karriere og være parat til at lære, hvordan man kan omsætte denne viden til en professionel indstilling.

De, der arbejder i de juridiske og offentlige arenaer er forpligtet til at have en solid viden om de mange retningslinjer og love, som de beskæftiger sig med. Den viden, du får i løbet af din bachelor karriere ofte kun dækker de emner i generelle vendinger. Således, at arbejdsgivere, som har en Master of Science i statskundskab demonstrerer din evne til helt at forstå det område, hvor du arbejder.

Betaler for graduate skole kan være en udfordring for nogle afhængig af undervisning og gebyrer kræves af de skoler, som de studerer med. Overveje at se på muligheder, finansiel støtte, hvis du har bekymringer om prisen på din kandidatgrad.

Med din kandidatgrad i hånden, er du klar til at holde høje positioner i en række forskellige områder.Politiske naturvidenskabelige studier hjælper med at forberede de studerende til en karriere i den politiske arena (herunder kommentarer) eller det retlige område.

&nbsp

Du kan stadig arbejde samtidig med at gå til graduate skole. Online-kurser giver dig mulighed for at arbejde i dit eget tempo på din egen tid. Fjernundervisning miljøer såsom dette virkelig skubbe dig til virkelig at forstå dine kurser og den praktiske anvendelse. For at ansøge om vores online-program, skal du blot søge efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.