Keystone logo

9 MSc Programmer i Professionsuddannelse Sundhed 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Professionsuddannelse
 • Sundhed
Studieområde
 • Professionsuddannelse (9)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MSc Programmer i Professionsuddannelse Sundhed

  En studerende, der har en bachelorgrad og overvejer at forbedre sin uddannelse og erfaring, kan overveje at forfølge en kandidatgrad. Dette dybtgående program kan give eleverne mulighed for at få mere detaljerede oplysninger, der kan hjælpe dem med at fremme deres karriere.

  Hvad er en MSc i Sundhed? Som studerende forfølge denne type program, kan de tage et væld af klasser for at sikre, at de får den rette viden på dette videnskabelige område. Der er flere kurser, der kan være påkrævet, herunder fonde i bioetik, fonde i samfundet, kultur og medicin, forskningsregulering og etik, socialt arbejde, menneskerettigheder og sundhedspleje og begreber inden for sundhed. Nogle skoler kan tilbyde specialeområder for denne kandidatgrad, der vil omfatte mere målrettede klasser i det fokus en studerende vælger.

  Folk, der afsluttes med en Master of Science i Sundhed, kan udvikle evnen til at arbejde bedre under pres for at hjælpe dem med at forblive effektive og rolige selv med stramme deadlines. Overførbare færdigheder som konfliktløsning og forbedret tilpasningsevne kan også være evner, som eleverne udvikler, mens de arbejder på denne type.

  Som nogen begynder at se på skoler, kan han eller hun lære at omkostningerne svinger og varierer meget bredt afhængigt af gradenes længde og det kollegium en person ønsker at deltage i. Helt forskende på mulige universiteter hjælper folk med at gøre det bedste valg.

  De, der gennemfører en Master of Science i Sundhed, kan finde muligheder på mange områder. Hvis nogen søger mere af en administrativ rolle, kan han eller hun overveje job som hospitalsafdelingsleder, laboratoriechef eller sygeplejerskevejleder. Kandidater, der søger en stilling med mere patientkontakt, kan tænke på roller som klinisk supportvejleder, sygeplejerske, sundhedsinformatikassistent, terapeutilsyn eller enhedsadministrator.

  Afslutte en kandidatuddannelse i sundhed kan hjælpe dig med at finde nye og mere spændende karrieremuligheder. Denne type program kan være tilgængelig online eller personligt såvel som i forskellige lande over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.