Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange MSc i Tekstildesign 2023

1 MSc Programmer i Tekstildesign 2023

Oversigt

En kandidatuddannelse er en kandidatgrad, der kommer efter en Bachelor of Science. Denne grad tager normalt et gennemsnit på cirka to år at afslutte; Men med længere eller kortere tidsplaner kan det tage en anden tid.

Hvad er en MSc i tekstildesign? De studerende, der kvalificerer sig til at deltage i en MSc i Textile Design-programmet, vælger ofte vævning, udskrivning eller strikning som deres koncentrationsområde. De fleste studieplaner styres af teknologien. Fra digital trykning, dobbyvæve og computerbaserede strikemaskiner er eleverne typisk i stand til at udvikle færdigheder, som de senere kan danne sig i en karriere. Fagfolk på området kan ofte være der for at lede eleverne, for at hjælpe dem med at udvikle de rette teknikker til at lave en karriere efter kandidatskolen.

Studerende, der tjener denne grad, kan være velorganiserede, arbejde godt sammen med andre og kan ofte udnytte nogle af de mere avancerede tekstildesignteknologier. Disse færdigheder kan være meget omsættelige og kan føre til stabilt arbejde efter eksamen.

Deltagelsespriserne har tendens til at svinge gennem årene. Der kan ikke være en fast pris, så eleverne skal undersøge, hvor meget de skal betale på deres valgskole.

Studerende kan finde mange konkurrencedygtige karriere, når de har en MSc i tekstil design. For dem, der finder arbejde som tekstil designer, er det vigtigt at have tillid og være sikker på din skillset. Typisk kan kandidater finde job som tekstiltekniker, farvetekniker, indretningsarkitekt eller mode designer. Studerende kan trives i virksomheder, hvor de er i stand til at anvende computeriseret væv eller strikning færdigheder.

Mange universiteter tilbyder denne grad som en del af deres læseplan. Derudover kan der være online-klasser til rådighed for dem, der måske har svært ved at gøre det til en campus. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • MSc
 • Design
 • Tekstildesign
Studieområde
 • Design (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger