Keystone logo

Filtre

 • MSc
 • Det Forenede Kongerige
 • Miljøvidenskab
 • Miljøledelse
 • Vandforvaltning
Studieområde
 • Miljøvidenskab (3)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

3 MSc Programmer i Vandforvaltning i Det Forenede Kongerige for 2024

  Popular study format

  Popular education type

  MSc Programmer i Vandforvaltning

  Brænder du for at bevare vores planets mest værdifulde ressource – vand? Hvis det er tilfældet, kan en uddannelse i vandforvaltning være det perfekte valg for dig. Dette studieområde handler om bæredygtig brug, bevarelse og forvaltning af vandressourcer.

  I løbet af en vandforvaltningsgrad vil du udforske en række emner, der er afgørende for at forstå kompleksiteten ved forvaltning af vandressourcer. Nogle af disse emner kan omfatte hydrologi og vandressourcer, vandkvalitet og -behandling, miljøteknik og vandøkonomi.

  Som vandforvaltningsuddannet vil du opdage utallige muligheder for at skabe en meningsfuld indflydelse på tværs af forskellige sektorer. Uanset om det er at arbejde i offentlige myndigheder for at udvikle og implementere afgørende vandpolitikker, at slå til lyd for forandring gennem ngo'er ved at udføre forskning og deltage i lokalsamfundsbaserede projekter eller dykke ned i presserende spørgsmål som vandkvalitet, hydrologi og klimaforandringer på forskningsinstitutioner.

  Tag en uddannelse i vandforvaltning og bliv en del af løsningen på et af de mest presserende problemer, som vores planet står over for i dag.

  UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

  MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset.