Keystone logo

28 MSc Programmer i Energistudier Energi Vedvarende energi 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Energistudier
  • Energi
  • Vedvarende energi
Studieområde
  • Energistudier (28)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Energistudier Energi Vedvarende energi

En Master of Science (MSc) grad typisk tildeles studerende, der allerede har opnået en fire-årig bachelor-grad i en videnskab felt. Nogle kandidatuddannelser kombinere både kurser og et forsknings-afhandling, mens andre fokuserer på den ene eller den anden metode til uddannelse. Generelt civilingeniøruddannelserne er to til tre år i varighed.

Hvad er en kandidatuddannelse i vedvarende energi? Designet til at løse det presserende behov for alternativer til de traditionelle kul-brændstof kilder til elektricitet i samfundet, vedvarende eller bæredygtig energi omfatter energi fra kilder som sol, vind, vandkraft, og meget mere. Kandidatuddannelsen i Renewable Energy forbereder de studerende med en dyb forståelse af produktion, produktion, opbevaring og videregivelse af vedvarende energikilder, så de studerende kan deltage i den voksende inden for bæredygtig energiforsyning.

Fordelene ved at tage en kandidatuddannelse i vedvarende energi omfatter erhvervelse af avanceret viden om kraftsystemer ledelse. Studerende modtager specialiseret uddannelse i de nuværende teknologier, der hurtigt ændrer midler til produktion og levering af magten i samfundet. Kursusaktiviteter i solteknologier, avanceret brug vind og biomasse energi og energisystemeffektivitet vil hjælpe eleverne til at forstå og deltage i bæredygtig energi industri på mange forskellige måder.

Programmer, der tilbydes af forskellige universiteter kan variere noget i varighed og omkostninger. Afhængigt af landet og byen, udgifter til undervisning og leve samtidig med at kandidatuddannelsen i vedvarende energi dækker en bred vifte, med muligheder for mange forskellige studerende.

Karrierer til rådighed for studerende, der tjener en MSc i vedvarende energi omfatter positioner i kraftværk ledelse og drift, energisystemer design og installation, samt regeringens holdninger i relation til energieffektivitet og brugen af alternativ energi. Andre kandidater kan finde karrieremuligheder som energi revisorer (onsite vurdering) eller kandidater kan være parat til at forfølge videregående uddannelse i en ph.d.-grad i et beslægtet emne for alternativ energianvendelse og teknologier forbrug.

Anvend på en online MSc i Vedvarende Energi grad program for at øge viden og karriere muligheder i den voksende inden for bæredygtig energi. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.