Keystone logo

22 MSc Programmer i Økonomi Finans Virksomhedsøkonomi 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Økonomi
  • Finans
  • Virksomhedsøkonomi
Studieområde
  • Økonomi (22)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MSc Programmer i Økonomi Finans Virksomhedsøkonomi

En MSc, eller Master of Science, er en avanceret grad, at de studerende komplet, efter at de har afsluttet deres universitetsstudier. Kandidatuddannelsen tager normalt et år eller to til at fuldføre. Kandidater fra programmet og derefter få adgang til yderligere skolegang eller højere niveauer af professionelle muligheder.

Hvad er en kandidatuddannelse i Corporate Finance? Dette program giver de studerende med en målrettet undersøgelse af inden for finansiering, kapitalstrukturen i selskaber, og finansieringskilder. Studerende kan også undersøge, hvilken rolle af ledere i en virksomhed, samt deres ansvar over for aktionærerne. Dette program kan kun tage et år at realisere. Eleverne skal være parat til at undersøge udformningen af finansielle politikker, søgen efter løsninger på asset management problemer, og teoretiske rammer for økonomi, regnskab, jura, og andre aspekter af corporate finance.

Der er nogle vigtige fordele ved at deltage i en MSc i Finance program Industri. Disse omfatter eksponering for og samarbejde med virksomhedernes ledere og kontorer, adgang til praktikpladser, og en kant, når kandidater kigge efter jobmuligheder.

Omkostningerne ved at deltage i en MSc i Finance program Corporate vil være helt forskellig fra den ene skole til den anden, og især fra det ene land til det andet. Kommende studerende skal kontakte de enkelte skoler for at få specifikke oplysninger om omkostningerne.

Der er mange lukrative stillinger til rådighed for kandidater med en kandidatuddannelse i Corporate Finance. Disse omfatter finansiel analytiker, administrativ leder, kredit manager, mægler, forhandler, likviditetsstyring manager, revisor og meget mere. Kandidater kan arbejde i banker, for store selskaber, private institutioner eller offentlige organisationer.Med en avanceret grad, kandidater ofte kvalificeret til at udfylde indflydelsesrige stillinger og nyde komfortable karriere.

&nbsp

For at finde ud af, hvilke programmer er det bedste match for dine ønsker og planer, gennemse lister og gennemgå mulighederne School. Brug bly formularer for at få mere information om skoler i dit valg. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.