Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 160 MSc i Virksomhedsanalyse 2023

160 MSc Programmer i Virksomhedsanalyse 2023

Oversigt

Hvis du nyder at arbejde med matematik så meget som du nyder emner i erhvervslivet, kan en Master of Science (MSc) i Business Analytics være en ideel uddannelse for dig at overveje at forfølge. Efter endt uddannelse, kan du være i stand til at avancere i din eksisterende karriere, eller indtaste en ny industri med mindre besvær.

Hvad er en MSc i Business Analytics? Sammenfattende vil du lære, hvordan man korrekt analysere oplysninger med henblik på at træffe bedre forretningsmæssige beslutninger. Konkret vil du lære at identificere og udnytte de økonomiske relationer via dataanalyse. Denne grad dækker en bred vifte af business-relaterede kurser, ofte herunder regnskab, kvantitative metoder, anvendt marketing forskning, business process management, og den økonomiske prognoser. Specifikke klasser vil variere fra universitetet.

Omkostningerne for en kandidatuddannelse i Business Analytics varierer betydeligt fra skole til skole.En af de mere betydningsfulde variabler er varigheden af ​​programmet; nogle kan tage flere år at gennemføre, mens andre er mere intenst koncentreret, så du kan hurtigere færdig. Du ønsker måske at sammenligne flere universiteter for at finde den bedste pasform for dig og din tidsplan.

Mange virksomheder værdsætter en medarbejder, der har en MSc i Business Analytics. Der er flere karriereveje, der kan være tilgængelige for dig efter endt uddannelse; du kan være i stand til at fremme din position med din nuværende arbejdsgiver eller skifte karriere helt. Typiske job for kandidater omfatter bankrisiko analytikere, revisorer, kvalitetskontrol ledere, procesforbedring ledere, og internationale bankfolk.

&nbsp

Der er både nationale og internationale muligheder for denne grad; du kan tilmelde dig et personligt program, men mange MSc i Business Analytics studerende vælge en online grad.Online grader er ofte langt mere fleksibel, så du kan fortsætte med at arbejde på fuld tid eller administrere dine andre forpligtelser. Hvis du bor i et fjerntliggende område, kan internet-baserede kurser være en ideel løsning for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MSc
  • Handelsstudier
  • Erhverv
  • Virksomhedsanalyse
Studieområde
  • Handelsstudier (160)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat